Δημήτρης Μοθωναίος κατά Ρουβά: «Δεν πρόκειται περί βλακείας. Καλύτερα να τραγουδάμε παρά να μιλάμε» - celebs.gr

Breaking

Δημήτρης Μοθωναίος κατά Ρουβά: «Δεν πρόκειται περί βλακείας. Καλύτερα να τραγουδάμε παρά να μιλάμε»

featured image

Έντονες αντιδράσεις στα social media έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

O γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, όπου δήλωσε: «Έπεσα από τα σύννεφα, όταν έσκασε η βόμβα. Τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα, ό,τι συναίσθημα έχω για εκείνον είναι θαυμασμού, αγάπης. Εγώ έτσι έζησα δίπλα στον Δημήτρη κι αυτή είναι η δική μου κατάθεση», είπε χαρακτηριστικά χθες ο Σάκης Ρουβάς ενώ πρόσθεσε πως «Για να είμαι και ξεκάθαρος, εγώ το πρόσωπο που γνώρισα στον Δημήτρη Λιγνάδη είναι αυτό που σας περιγράφω. Ό,τι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Περιμένω να αποδειχτεί κι η άλλη πλευρά. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή εγώ. Ας μιλήσει η Δικαιοσύνη… Ακόμα κι αν συνέβησαν όσα λένε, βεβαίως και υπάρχει μεγάλη στεναχώρια για τα θύματα, καθώς είναι μια τραγωδία όλο αυτό, όμως το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους, που προφανώς πάσχουν από κάτι για να τα κάνουν αυτά».


Δημήτρης Μοθωναίος, λίγες ώρες αργότερα, ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, σχολιάζοντας όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς.

«Είναι εθισμός η παιδοφιλία και η παιδεραστία; Σε τι είναι εθισμένος λοιπόν ο εν λόγω άνθρωπος; Στα μικρά παιδάκια και στους εφήβους; Νομίζω ότι είναι καλύτερο να τραγουδάμε παρά να μιλάμε κάποιες φορές και πραγματικά θεωρώ ότι κάποιες φορές είναι σαφές δεν πρόκειται περί βλακείας πλέον. Είναι κάποιες μεθοδευμένες κινήσεις προς την υπεράσπιση του συγκεκριμένου ανθρώπου, που θεωρώ ότι πέφτουν στο κενό. Είμαστε μία χώρα δημοκρατική, με δικαιοσύνη, θεσμούς και δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους που δεν μπορούν να συντάξουν μια πρόταση σωστή στα ελληνικά», είπε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ