Θρίλερ στο μετρό – Μητέρα ξέχασε το μωρό της στο Σύνταγμα και έφτασε στο Μοναστηράκι - celebs.gr

Breaking

Θρίλερ στο μετρό – Μητέρα ξέχασε το μωρό της στο Σύνταγμα και έφτασε στο Μοναστηράκι

featured image

Ένα σοκαριστικό συμβάν σημειώθηκε στο μετρό της Αθήνας, όταν μία μητέρα ξέχασε το μωρό της μέσα στο καρότσι του στο σταθμό του Συντάγματος και εκείνη κατευθύνθηκε στο Μοναστηράκι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» η οποία έκανε αφιέρωμα σε αντικείμενα που ξεχνιούνται και χάνονται στο Ελευθέριος Βενιζέλος, μία μέρα στον σταθμό του Συντάγματος υπήρχαν αναφορές επιβατών για ένα ξεχασμένο καρότσι στον ανελκυστήρα, μόνο που όταν πήγε το προσωπικό του Γραφείου Απολεσθέντων διαπίστωσε ότι, κάτω από τα σκεπάσματα, κοιμόταν ένα μωρό!


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σκάνδαλο στο Survivor! Χαμός με το… βαθύ λαρύγγι – Οι παίκτες έμαθαν όσα λέγονται στην Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το έκανε με τον μαθητή της: Σάλος με 23χρονη γυμνάστρια μετά τον σχολικό χορό

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Σταθμαρχείο και από τα μεγάφωνα όλων των σταθμών έπαιζαν ανακοινώσεις για την ενημέρωση της μητέρας που το είχε ξεχάσει, η οποία έντρομη έκανε την εμφάνισή της μετά από λίγο στα απολεσθέντα, καθώς είχε φτάσει μέχρι το Μοναστηράκι. Οι άνθρωποι του μετρό το πρόσεχαν και το φρόντιζαν.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, κάθε χρόνο στο αεροδρόμιο εντοπίζονται 7.000-8.000 αντικείμενα, ενώ από τις αποβάθρες και τα βαγόνια των μέσων σταθερής τροχιάς περισυλλέγονται περί 4.500-5.000.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ