«Κόκκινος» συναγερμός εξαιτίας της Πανσελήνου: Προειδοποίηση Κώστα Λεφάκη για τέσσερα Ζώδια - celebs.gr

Breaking

«Κόκκινος» συναγερμός εξαιτίας της Πανσελήνου: Προειδοποίηση Κώστα Λεφάκη για τέσσερα Ζώδια

featured image

Ο Κώστας Λεφάκης σημαίνει το συναγερμό προς τα ζώδια, με αρκετά εξ αυτών να περνούν από αναταραχές στις επόμενες ώρες.

Η Πανσέληνος και η Σύνοδος Αφροδίτης-Άρη, όπως αναφέρει, έχει διχαστική επιρροή, ή προσφέρει μία ερωτική πανδαισία ή έναν ερωτικό όλεθρο.

Τι θα επιφέρει η συγκεκριμένη Πανσέληνος στα 12 ζώδια του αστρολογικού κύκλου;

Κριός


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Ασχοληθείτε βασικά με αυτούς που αγαπάτε και αντιμετωπίστε με αισιοδοξία τα θέματα του σπιτιού σας. Στον αισθηματικό τομέα όμως φανείτε επιφυλακτικοί.

Ταύρος

Την περίοδο αυτή προσπαθήστε να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν την εργασία σας και να μην αντιπαρατεθείτε με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο και την διάθεση σας.

Δίδυμοι

Αποφύγετε λόγια και κινήσεις που δεν οδηγούν πουθενά αλλά θα μπορούσαν να γίνουν αφορμή για παρεξηγήσεις και σχόλια. Στον αισθηματικό τομέα αρχίζει τώρα μία καινούργια περίοδος που όλα είναι πιθανά.

Καρκίνος

Ίσως η περίοδος αυτή είναι λίγο κουραστική για σας, όμως αν αντεπεξέλθετε τώρα εύστοχα στις υποχρεώσεις σας, αργότερα θα είστε πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας.

Λέων

Στα αισθηματικά σας δεν πρόκειται να γίνει καμία ουσιώδης μεταβολή. Εξακολουθείτε να μην είστε ευχαριστημένοι από τίποτα και να δυσκολεύεστε να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε.


Παρθένος

Τις μέρες αυτές προσπαθήστε να είστε σαφείς με τον εαυτό σας και με τους άλλους και μην διαιωνίζετε καταστάσεις που ξέρετε ότι είναι ουσιαστικά τελειωμένες.

Ζυγός

Στην εργασία σας εξακολουθεί να επικρατεί μία κατάσταση ασάφειας που απαιτεί δραστηριότητα εκ μέρους σας για να μπουν τα πράγματα σε ένα δρόμο. Λίγο δύσκολο το διάστημα για την ερωτική σας επίδοση. Δεν θα λείψουν όμως και μερικές καλές στιγμές.

Σκορπιός

Την περίοδο αυτή προσπαθήστε να αποφύγετε αντιθέσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, μην κάνετε λάθη στον χειρισμό των οικονομικών σας και μην εμπιστεύεστε υποσχέσεις και συμβουλές χωρίς αντίκτυπο.

Τοξότης

Αποφύγετε κάθε υπερβολή που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα και κυρίως μετακινήσεις ή συζητήσεις που μπορεί να έχουν σημασία για την επαγγελματική σας ζωή. Στα αισθηματικά σας περνάτε μία μεταβατική περίοδο.

Αιγόκερως

Κρίνεται σκόπιμο να μην αφεθείτε στην κακή σας διάθεση και να ασχοληθείτε δραστήρια με ότι αφορά την εργασία και τα οικονομικά σας για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για βελτίωση.

Υδροχόος

Μπορείτε να κάνετε σημαντικά βήματα προόδου και να έχετε την υποστήριξη ανθρώπων που σας εκτιμούν και αναγνωρίζουν τις ικανότητες σας. Μία περιστασιακή σχέση θα τονίσει το ηθικό σας.

Ιχθύες

Μία καινούργια γνωριμία μπορεί να αποδειχτεί σημαντική και να καταλήξει σε μία σταθερή φιλία, άξια της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης σας.

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ