Σάκης Ρουβάς για Δημήτρη Λιγνάδη: «Τον αγάπησα και τον αγαπώ» - celebs.gr

Breaking

Σάκης Ρουβάς για Δημήτρη Λιγνάδη: «Τον αγάπησα και τον αγαπώ»

featured image

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” του MEGA και μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς, αλλά και για τη συνεργασία που είχαν.

«Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Πραγματικά τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω είναι θαυμασμού κι αγάπης. Έτσι έζησα δίπλα του. Αυτό είναι το βίωμα μου. Με βοήθησε να ανακαλύψω καλλιτεχνικά» είπε ο Σάκης Ρουβάς.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Και συνέχισε: «Όταν έσκασε η βόμβα, τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα μεγάλη λύπη και στενοχώρια για τον άνθρωπο τον οποίο καταλάβαινα πως βρίσκεται σε μια κόλαση. Το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω για να είμαι ξεκάθαρος. Ότι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί αν αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Μέσα μου κρατώ αυτό που έζησα από τον Δημήτρη. Είναι μια τραγωδία για τα θύματα, αν έχει γίνει αυτό. Είναι και μια τραγωδία για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε, νομίζω ότι κι αυτό είναι μια παθολογία και χρήζει μιας θεραπείας… Πρέπει να δούμε από που προέρχεται αυτό και να ψάξουμε σαν κοινωνία. Τον αγαπώ, τον αγάπησα αλλά και συμπάσχω. Φαντάζομαι ότι όλοι βάζουμε το χεράκι μας για ό,τι μας συμβαίνει. Δεν είναι τίποτα εντελώς τυχαίο. Δεν μπορώ όμως να τον κρίνω και να τον πω βιαστή» ανέφερε ο Σάκης Ρουβάς.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ