«Άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι»: Η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε πως δέχεται απειλητικά μηνύματα - celebs.gr

Breaking

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

«Άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι»: Η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε πως δέχεται απειλητικά μηνύματα

featured image

Η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε πως δέχεται απειλητικά μηνύματα, λόγω της ανάμειξης του ονόματος του συντρόφου της, Δημήτρη Φιντιρίκου στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, υπενθυμίζουμε πως το όνομα του Δημήτρη Φιντιρίκου κάποια στιγμή είχε αναφερθεί στην υπόθεση μέσω αναρτήσεων στα social media, με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη να βγαίνει τότε δημόσια και να τον υποστηρίζει λέγοντας πως ο φίλος του, τις ημέρες εκείνες βρισκόταν στο εξωτερικό.

Κατερίνα Δαλάκα: Δέχεται απειλές ότι θα της ρίξουν βιτριόλι

Η αθλήτρια Κατερίνα Δαλάκα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τόνισε πως ο σύντροφός της ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση και αποκάλυψε πως την απείλησαν ότι θα της ρίξουν βιτριόλι.


«Δεν μιλάμε απλά για αρνητικά μηνύματα. Μιλάμε για μηνύματα μίσους, για μηνύματα που δεν το χωρούσε ο νους μου ότι κάποιος κάθισε να τα γράψει και να τα στείλει. Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα “άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι”! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όταν έχουμε νωπή ακόμα την εικόνα αυτού του κοριτσιού που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και εισέπραξε αγάπη από όλη την Ελλάδα, υπάρχει άνθρωπος που γράφει κάτι τέτοιο» ανέφερε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Δεν μπορώ καν να ξεστομίσω αυτά τα λόγια που διάβασα. Εύχομαι πραγματικά να τελειώσει σύντομα όλη αυτή η ιστορία γιατί τα μηνύματα που λαμβάνω είναι ένας ζωντανός εφιάλτης. Είναι άλλο να γράψεις κάτι αρνητικό σε κάποιον και άλλο να του εύχεσαι να πάθει καρκίνο και να πεθάνει. Ευτυχώς για τον Δημήτρη αποδείχτηκε γρήγορα ότι δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση και εύχομαι το ίδιο να συμβεί αν υπάρχουν κι άλλοι που ενεπλάκησαν αδίκως» κατέληξε.
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου