Συγκλονισμένη η Μέρκελ με το πως κατάντησε η Ευρώπη: Της έκλεψαν το πορτοφόλι, ενώ ψώνιζε σε σούπερ μάρκετ - celebs.gr

Breaking

Συγκλονισμένη η Μέρκελ με το πως κατάντησε η Ευρώπη: Της έκλεψαν το πορτοφόλι, ενώ ψώνιζε σε σούπερ μάρκετ

featured image

Θύμα ληστείας έπεσε η Άνγκελα Μέρκελ σε σούπερ μάρκετ, καθώς ληστής της έκλεψε το πορτοφόλι, ενώ εκείνη έκανε τα ψώνια της.

Η πρώην καγκελάριος είναι γνωστό ότι προτιμά να κάνει η ίδια τα ψώνια της, ωστόσο η ίδια φαίνεται πως έπεσε θυμά ληστείας, καθώς αν και συνοδευόταν από τους σωματοφύλακες της, ληστής της «άρπαξε» το πορτοφόλι, αναφέρει η «Bild».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Άνγκελα Μέρκελ

Άνγκελα Μέρκελ: Η κλοπή σε σούπερ μάρκετ και η καταγγελία

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε σούπερ μάρκετ του Βερολίνου, ενώ φέρεται η Άνγκελα Μέρκελ να είχε αφήσει το πορτοφόλι σε μια τσάντα που ήταν στο καλάθι των αγορών της.


Η ίδια υπέβαλε προσωπικά καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα στην Φρίντριχστράσε. Αξίζει να σημειωθεί πως «Η Μέρκελ κουβαλάει πάντα η ίδια τις τσάντες με τα ψώνια της, όχι οι φρουροί ασφαλείας», επιβεβαιώνει ο Γκερτ Σάμπαχ, επικεφαλής του ομίλου λιανικής, στον οποίο ανήκει και το σούπερ μάρκετ που ψωνίζει η Μέρκελ, από το 2018.

Τέλος, να αναφέρουμε πως η αστυνομία του Βερολίνου επιβεβαίωσε στην εφημερίδα ότι η κλοπή έγινε γύρω στις 11:40 το πρωί της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μέρκελ δεν κάλεσε την Αστυνομία από το κατάστημα, αλλά πήγε σε κοντινό Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ