Πάτρα – Η φωτογραφία των γονιών τριών νεκρών κοριτσιών που προκάλεσε σάλο - celebs.gr

Breaking

Πάτρα – Η φωτογραφία των γονιών τριών νεκρών κοριτσιών που προκάλεσε σάλο

featured image

Οι γονείς των κοριτσιών δέχονται τρομερές επιθέσεις στα social media. Πρώτο θέμα στην επικαιρότητα παραμένει η υπόθεση των τριών αδερφών της Πάτρας που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια, με τα βλέμματα να έχουν στραφεί στους γονείς.

Οι υποθέσεις είναι πολλές, τα δραματικά σενάρια ακόμα περισσότερα, με τους γονείς των κοριτσιών να δέχονται πυρά τόσο λόγω «πιθανής εμπλοκής τους» στον θάνατο των ανηλίκων όσο και για την «προκλητική» τους παρουσία στα social media.

Εδώ και αρκετές ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία φωτογραφία των δυο τους από κάποιο ταξίδι αναψυχής το οποίο έλαβε χώρα αμέσως μετά τον θάνατο του δεύτερου παιδιού της οικογενείας.

Η εν λόγω λήψη αναρτήθηκε από τη μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγγου, με τη λεζάντα να αναφέρει: «Η οικογένεια είναι η αρχή και το στήριγμα κάθε πολιτισμού. #9years #happyanniversary».

Η συγκεκριμένη φωτογραφία προκάλεσε αρνητικότατα σχόλια στα social media, καθώς οι χρήστες του διαδικτύου αδυνατούν να πιστέψουν πως δύο άνθρωποι που έχασαν τα παιδιά τους ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό σα να μην τρέχει τίποτα…




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ