Ο δολοφόνος του Άλκη επιτίθεται σε οπαδό της ΑΕΚ στον τελικό της ντροπής του Βόλου - celebs.gr

Breaking

Ο δολοφόνος του Άλκη επιτίθεται σε οπαδό της ΑΕΚ στον τελικό της ντροπής του Βόλου

featured image

Η δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Άλκη Καμπάνου, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και η χώρα «βυθίστηκε» στο πένθος για τον άδικο χαμό ενός τόσο νέου ανθρώπου. Η ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε εκτεταμένες έρευνες από την πρώτη στιγμή, για την διαλεύκανση της υπόθεσης και σήμερα το μεσημέρι ανακοινώθηκε πως συνελήφθη ο δράστης.

Σύμφωνα λοιπόν με τις σχετικές ανακοινώσεις, καθ’ ομολογία δράστης είναι 23χρονος αλβανικής καταγωγής, με τις αστυνομικές δυνάμεις ν’ αναφέρουν πως είναι «σκληρός» χούλιγκαν με βεβαρημένο παρελθόν σε θέματα οπαδικής βίας.

Πρόκειται για σεσημασμένο χούλιγκαν, έλεγαν χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί, λίγο μετά την ομολογία του 23χρονου.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νεκρός ο Πάνος Νάτσης – Δεν φορούσε κράνος και πολτοποιήθηκε το κρανίο του

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το άγνωστο βίντεο με τον Ατζούν «πρόδωσε» τον επόμενο Μαχητή του Survivor, Iδoύ πoιός μπαίνει στο παιχνίδι

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο καθ’ ομολογία δράστης, είναι γνώριμος στις αστυνομικές Αρχές και μάλιστα έχει παραπεμφθεί σε δίκη (η οποία εκκρεμεί) για υπόθεση οπαδικής βίας του 2019.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί και αφορά τον 23χρονο Αλβανό, είναι οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ήταν και στα τρομερά επεισόδια που είχαν συγκλονίσει την χώρα, στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στον Βόλο, τον Μάιο του 2017.


Εκείνος ο αγώνας ήταν τελικός – ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς τα βίαια επεισόδια μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είχαν σοκάρει την κοινή γνώμη.

Όλοι θυμούνται την αγριότητα των επεισοδίων, ειδικά στην πεζογέφυρα που υπάρχει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 23χρονος Αλβανός ήταν σε εκείνα τα επεισόδια.

Σύμφωνα μάλιστα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, ο 23χρονος είναι αυτός που φαίνεται στην φωτογραφία να επιτίθεται σε οπαδό της ΑΕΚ που είναι πεσμένος στο έδαφος, κρατώντας μάλιστα στο χέρι του μαχαίρι ή κατσαβίδι.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από τα επεισόδια στην πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του τελικού ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Ένα σημείο που θύμιζε πεδίο μάχης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στον τελικό λοιπόν της ντροπής στον Βόλο, από θαύμα δεν υπήρξε νεκρός, καθώς σημειώθηκαν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των οπαδών των δύο δικεφάλων. Δεν εμπεριέχει ίχνος υπερβολής ο χαρακτηρισμός «πόλεμος» για όσα είχαν γίνει στον τελικό του 2017 και με βάση λοιπόν τις τελευταίες πληροφορίες, ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής, ήταν στα θλιβερά επεισόδια σ’ εκείνο το ματς.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως οι ιθύνοντες της ελληνικής Αστυνομίας γνώριζαν το συγκεκριμένο άτομο, κάνοντας, όπως προαναφέραμε, λόγο για σεσημασμένο χούλιγκαν. Οι Αρχές κινήθηκαν άμεσα εξετάζοντας τις μαρτυρίες αλλά και βίντεο από κάμερες για να φτάσουν στις συλλήψεις.

Αρχικά μάλιστα ο καθ’ ομολογία δράστης, είπε πως ήταν απλά παρών στο τραγικό συμβάν, αλλά στη συνέχεια ομολόγησε πως ήταν αυτός που σκότωσε τον Άλκη Καμπάνο.

Η χώρα πενθεί για έναν έφηβο που δολοφονήθηκε και αναμφίβολα πρόκειται για μια τραγωδία που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία.

Μια τραγωδία που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ