Θρίλερ με την απαγωγή του Κυπαρίσση – Αυτό είναι το τελευταίο βίντεο που στάλθηκε στην οικογένεια του - celebs.gr

Breaking

Θρίλερ με την απαγωγή του Κυπαρίσση – Αυτό είναι το τελευταίο βίντεο που στάλθηκε στην οικογένεια του

featured image

Ένα βίντεο ελάχιστων δευτερολέπτων, το δεύτερο μετά την απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση, και μια επικοινωνία κατά την οποία οι δράστες αύξησαν και πάλι τις απαιτήσεις τους όσον αφορά τα λύτρα είναι τα τελευταία στοιχεία για την τύχη του επιχειρηματία, ο οποίος πλέον βρίσκεται για δύο μήνες στα χέρια των απαγωγέων του.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

  • Όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά δεν υπάρχει άλλη επικοινωνία με την οικογένεια του 40χρονου απαχθέντος.
  • Το γεγονός αυτό κάνει τους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που χειρίζονται τη σοβαρότατη και λεπτή αυτή υπόθεση να προβληματίζονται για το αν θα πρέπει να συνεχίσουν να την αντιμετωπίζουν ως απαγωγή, περιμένοντας τις κινήσεις των δραστών και την τελική απελευθέρωσή του, ή να ξεκινήσουν παράλληλες έρευνες σαν να επρόκειτο για εξαφάνιση ή ακόμη και για ανθρωποκτονία.

Και αυτή η κατάσταση ήταν προφανώς η αιτία που οδήγησε τη μητέρα του Κυπαρίσση να δημοσιεύσει επιστολή προς τους δράστες της απαγωγής μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, στις 17 Φεβρουαρίου, με την οποία ουσιαστικά τους παρακαλούσε για ένα σημάδι ζωής και για μια επικοινωνία με την οικογένεια για την τύχη του γιου της.


Η απελπισμένη μητέρα ανέφερε τότε, μεταξύ άλλων: «Είμαι μάνα. Σας ικετεύω, εσείς που κρατάτε το παιδί μου να επικοινωνήσετε μαζί μας. Πείτε μας ότι ο Γιώργος είναι καλά. Σας παρακαλώ πολύ. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε γρήγορα λύση και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε. Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας».

  • Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, η τελευταία «απόδειξη ζωής», όπως ονομάζεται το οποιοδήποτε είδος επικοινωνίας ή επίδειξης του θύματος από τους απαγωγείς για να βεβαιωθούν οι συγγενείς του ότι είναι καλά στην υγεία του, ήταν ένα βίντεο διάρκειας ελάχιστων δευτερολέπτων που εστάλη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής στα τέλη Ιανουαρίου.

Το βίντεο έδειχνε τον 40χρονο κουρεμένο και ξυρισμένο, αλλά εμφανώς ταλαιπωρημένο και καταβεβλημένο. Είχε προηγηθεί τουλάχιστον μία φωτογραφία του, πάλι μέσω της ίδιας εφαρμογής, στην οποία εικονιζόταν να κρατά μια εφημερίδα έτσι ώστε να πιστοποιείται η ημερομηνία λήψης της εικόνας.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ