Απανθρωπιά σε σχολείο! Άφησαν παιδάκι χωρίς σουβλάκι επειδή η μάνα του δεν είχε πληρώσει τον Σύλλογο Γονέων - celebs.gr

Breaking

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Απανθρωπιά σε σχολείο! Άφησαν παιδάκι χωρίς σουβλάκι επειδή η μάνα του δεν είχε πληρώσει τον Σύλλογο Γονέων

featured image

Τι συμβαίνει επιτέλους στην κοινωνία μας; Το παιδί έμεινε να κοιτάζει από μια γωνία τους συμμαθητές του να τρώνε

Οργή στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η καταγγελία μιας μητέρας για την απανθρωπιά με την οποία συμπεριφέρθηκαν στο παιδί της μέσα στο σχολείο.

Όπως αναφέρει η μητέρα στην καταγγελία της που έχει κάνει τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στο δημοτικό που πηγαίνει ο γιος της, δεν έδωσε σουβλάκι στο παιδί της ανήμερα της Τσικνοπέμπτης, επειδή η ίδια δεν είχε πληρώσει τη… συνδρομή. 

Η μητέρα η οποία μεγαλώνει μόνη της το παιδί της, καθώς έχασε τον σύζυγό της σε τροχαίο, και κάνει δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα, αναφέρει ότι φέτος για πρώτη φορά δεν κατάφερε να πληρώσει τη συνδρομή των 10 ευρώ στον Σύλλογο. Αυτός ήταν και ο λόγος που το παιδί της έμεινε να κοιτάζει τους συμμαθητές του να τρώνε σουβλάκια και επέστρεψε στο σπίτι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Όλα αυτά μέσα στο σχολείο όπου υποτίθεται τα παιδιά λαμβάνουν τις βάσεις για να συμπεριφέρονται με αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπό τους. Ντροπή!

Διαβάστε την συγκλονιστική καταγγελία της στο singleparent.gr:

«Κάθε χρόνο πλήρωνα τον σύλλογο γονέων συνδρομή και ας μην βλέπαμε κανένα έργο από εκείνους καθώς γνωρίζουμε καλά ότι οι περισσότεροι σύλλογοι εξυπηρετούν την εικόνα του κάθε ψωνισμένου που θέλει με αυτόν τον τρόπο να βρει πάτημα να μπει στον δήμο της εκάστοτε περιοχής. Έλεγα όμως δεν βαριέσαι…


Πέρσι έχασα τον άντρα μου σε τροχαίο, το παιδί μου πάει φέτος έκτη δημοτικού. Στριμωχτήκαμε πολύ, βρήκα και δεύτερη δουλειά για να τα βγάλουμε πέρα και μέσα σε όλα, πριν ένα μήνα ήρθε το ρεύμα 500 ευρώ χωρίς ιδιαίτερη κατανάλωση. Τα ξέρετε τα ζείτε, τα ζούμε όλοι. Δεν έδωσα λοιπόν φέτος συνδρομή στον σύλλογο διότι ακόμη και αυτά τα 10 ευρώ δεν μου περίσσευαν. Δεν θα αναφερθώ καν ότι κανείς από τον Σύλλογο, που και καλά υπάρχει για να βοηθάει τη σχολική κοινότητα, δεν ρώτησε πως ζούμε και πως περνάμε. Αυτό έγκειται στην ανθρώπινη ενσυναίσθηση του καθενός.

Αλλά για Το Θεό! Πήγε το παιδί μου σήμερα σχολείο όπως όλες τις μέρες και την τελευταία ώρα μοίραζαν σουβλάκια στα παιδιά. Πάει και το παιδί μου και του λένε «Της τάδε ο γιος δεν είσαι;» «Ναι» λέει το παιδί. «Αγόρι μου δεν γίνεται να σου δώσουμε σουβλάκι, η μαμά σου δεν έχει δώσει συνδρομή στο σύλλογο». Το παιδί έμεινε με το στόμα ανοιχτό, πήγε παραπέρα και κοίταζε τα άλλα παιδιά τους φίλους του, να τρώνε.

Παρέλαβα ένα παιδί ψυχολογικό ράκος. Μόλις μου είπε τί έγινε, έγινα έξω φρενών. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ είναι για την απαράδεκτη συμπεριφορά, να εξαιρούν ένα παιδί από το φαγητό και να το υποβάλλουν στο βασανιστήριο να βλέπει τα άλλα να τρώνε και εκείνο όχι. Αν δηλαδή το παιδί μου ήταν πραγματικά πεινασμένο, αν δεν είχαμε φαγητό στο σπίτι, θα ήταν ό,τι πιο ανήθικο έχω αντικρίσει στη ζωή μου.

Πήγα και πήρα εγώ σουβλάκια στο παιδί μου σήμερα. Γιατί ο Σύλλογος Γονέων (γονέων; Ξέρουν τί είναι γονιός; Χαχα ας γελάσω ειλικρινά) τόσα χρόνια που μάσαγε τις συνδρομές και ποτέ δεν ελέγξαμε που πήγαιναν τα λεφτά μας, θυμήθηκε ότι δεν μας τα μάσησε φέτος και έκανε ανήθικο πόλεμο για 10 ευρώ σε ένα μικρό παιδί μονογονεϊκής οικογένειας». [/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα