Φρικιαστικό έγκλημα - Αφού την δολοφόνησε, έκανε βόλτα με το κεφάλι της στον δρόμο - celebs.gr

Breaking

Φρικιαστικό έγκλημα - Αφού την δολοφόνησε, έκανε βόλτα με το κεφάλι της στον δρόμο

featured image

Στη δημοσιότητα φωτογραφία της άτυχης κοπέλας, που δολοφονήθηκε με τη βοήθεια του πατέρα και του αδελφού της – Τι σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα, Τουρκάλα δημοσιογράφος

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί στα κοινωνικά δίκτυα ο φρικτός θάνατος της 17χρονης Ιρανής Μονά Χεγινταρί από τον σύζυγό της, ο οποίος την αποκεφάλισε με τη βοήθεια του πατέρα και του αδελφού της. Το τραγικό περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στην πόλη Αχβάζ, στο Ν.Δ. Ιράν, με τον δράστη να περιφέρεται στην κεντρική πλατεία -κρατώντας το κεφάλι της άτυχης γυναίκας στο χέρι- και τους περαστικούς να διαμαρτύρονται.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βιασμός Γεωργίας Μπίκα – Στα χέρια μας όλο το πόρισμα των Τοξικολογικών εξετάσεων

Το θύμα είχε καταφύγει στην Τουρκία για να γλιτώσει τη συνεχιζόμενη κακοποίηση και καταπίεση από τον σύζυγό της, αλλά ο πατέρας και ο αδελφός της την ανακάλυψαν και την έφεραν πίσω στο Ιράν, παρά τη θέλησή της. Λίγο αργότερα δολοφονήθηκε με τον πλέον φρικιαστικό τρόπο, από τον σύζυγό της και συνεργούς τον ίδιο της τον πατέρα και τον αδελφό της.


Στιγμιοτυπο_2022-02-08__1_48_34_μμ

Το αποτρόπαιο έγκλημα, σχολιάστηκε ποικιλότροπα στα κοινωνικά δίκτυα της Τουρκίας, με αρκετούς χρήστες να βάλλουν κατά των Αρχών που επέτρεψαν τους συγγενείς της άτυχης κοπέλας να την πάρουν πίσω στο Ιράν αν και είχε καταφύγει εκτός συνόρων για να γλιτώσει την συστηματική κακοποίηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει: «Τα έχασα όταν είδα τον αδερφό μου στο Survivor, δεν το περίμενα»

«Η Μονά Χεγινταρί που την έδερνε ο σύζυγος της παραδόθηκε από την Τουρκία όπου είχε καταφύγει, στο Ιράν. Δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο από αυτόν με τον οποίον ήταν παντρεμένη. Δεν αφήσατε μέρος επί της γης στο οποίο να μπορούν να καταφύγουν οι γυναίκες. Τη κατάρα του Θεού να έχουν οι υπαίτιοι» σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Τουρκάλα δημοσιογράφος Ρουκέν Χατούν Τουρχαλί, που αρθρογραφεί υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων της γυναίκας.

Σύμφωνα με ιρανικά ΜΜΕ ο συζυγοκτόνος, ο πατέρας και ο αδελφός του θύματος συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν την θανατική ποινή. Εκτιμάται πως οι τουρκικές Αρχές έδωσαν «πράσινο» φως για την επιστροφή της 17χρονης στο Ιράν, επειδή ήταν ανήλικη.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ