Πρωτοφανές ξέσπασμα Παπαδάκη εναντίον τηλεθεατή: «Θα ψάξω να σε βρω και θα σου κόψω και τα δύο χέρια!» - celebs.gr

Breaking

Πρωτοφανές ξέσπασμα Παπαδάκη εναντίον τηλεθεατή: «Θα ψάξω να σε βρω και θα σου κόψω και τα δύο χέρια!»

featured image

Μέσα σε ένα κλίμα έντονης συζήτησης ανάμεσα στον ίδιο και σε παρευρισκόμενους στο πλατό του ο Γιώργος Παπαδάκης ξέσπασε κατά τηλεθεατή.

Με αφορμή την παγκόσμια ενεργειακή κρίση αλλά και τις ανατιμήσεις στους λογαριασμούς των τηλεθεατών σημειώθηκε ένταση στο πλατό του Καλημέρα Ελλάδα.

Πολλά είναι τα μηνύματα που λαμβάνει ο παρουσιαστής από τηλεθεατές σχετικά με τα όσα συζητούν στην εκπομπή τους.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Συνήθως ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ήρεμος με τα μηνύματα που δέχεται από τους τηλεθεατές, όμως αυτό που έλαβε την Τρίτη το πρωί προκάλεσε την έκρηξή του.


Και αυτό γιατί όπως είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 αναφερόταν με χυδαίο τρόπο στην οικογένειά του.

Έτσι λοιπόν, πήρε το λόγο και είπε: «Θα πω το ονοματεπώνυμό του και αμα θές κάνε μου… Τον Ανδρέα Λάτο, ο οποίος αναφέρεται στην οικογένειά μου με χυδαίο τρόπο. Κύριε Ανδρέα Λάτο θα ψάξω να σας βρω, όχι για να καθαρίσουμε. Άλλοι θα έχουν τον λόγο. Για να μπορέσετε να είστε αξιοπρεπείς απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Για εμένα μπορείτε να λέτε οτι θέλετε, αλλά για την οικογένειά μου θα σου κόψω τα χέρια από εδώ πέρα. Και επειδή δεν μπορώ να το κάνω εγώ, είμαι κατά της βίας, θα το κάνει η δικαιοσύνη». https://www.youtube.com/watch?v=Z8EO0kBetFc&ab_channel=Timeline [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ