Θρίλερ στην Πάτρα με τα τρία νεκρά αδερφάκια – Είναι τελικά ανθρωποκτονία; - celebs.gr

Breaking

Θρίλερ στην Πάτρα με τα τρία νεκρά αδερφάκια – Είναι τελικά ανθρωποκτονία;

featured image

Σαν κεραυνός εν αιθρία έχει πέσει στα μέλη των οικογενειών Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου τα όσα τελευταία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο των τριών κοριτσιών και την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και των Εισαγγελικών Αρχών προς κάθε κατεύθυνση.

Ένα από τα πρόσωπα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανατροφή των παιδιών ήταν η προγιαγιά τους, μία θεία του πατέρα τους η οποία λάτρευε τα εγγόνια της. Άλλωστε ήταν εκείνη που πολλές φορές τα κρατούσε στο σπίτι της όταν οι γονείς είχαν κάποιες δουλειές. Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει πάθει σοκ από τις εξελίξεις, όπως και όλοι οι συγγενείς από την πλευρά του τραγικού πατέρα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Φυσικά και η οικογένεια Πισπιρίγκου είναι στο πλευρό της Ρούλας και του ζευγαριού. Το ζευγάρι εξακολουθεί και αντιμετωπίζει μαζί την τραγωδία, ενώ ο Μάνος, πάλαι ποτέ Εύζωνας στην Προεδρική Φρουρά, και σήμερα ποδοσφαιριστής και μία από τις καλύτερες φωνές στο ελληνικό τραγούδι, προσπαθεί να αναζητήσει την αιτία του κακού.


Η Ρούλα Πισπιρίγκου, με σπουδές νοσηλευτικής, με σεμινάριο εγκληματολογίας, διαιτητής στο ποδόσφαιρο και μάλιστα με καταγεγραμμένη στην θητεία της η διάσωση ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος σε αγώνα υπέστη τραυματισμό και εκείνη τον έσωσε αφού γνώριζε καλά από πρώτες βοήθειες (είχε τιμηθεί γι αυτό) ζητά να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Στην οικογένεια πιστεύουν ότι «κάτι συνέβη στα παιδιά» αποδίδοντας τους θανάτους σε ένα μεγάλο ποσοστό σε κάποιο γονίδιο, ή ακόμη και σε κάποιο ιατρικό λάθος. «1% δίνουν πιθανότατα να κρύβεται κάποιας μορφής ανθρωποκτονία δίνουν αυτοί οι άνθρωποι» μας είπε γυναίκα συγγενής του Μάνου Δασκαλάκη.

Βέβαια το «ιατρικό λάθος» δεν μπορεί να έχει γίνει και στα τρία παιδιά, και αυτό προβληματίζει. Κάποιοι όμως δηλώνουν ότι… μπορεί έστω το ένα παιδί να «έφυγε» από κάτι τέτοιο.  Σε σχέση με τον γονιδιακό έλεγχο που δεν έδειξε κάτι, οι συγγενείς έχουν την απάντηση από καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών στην Ιατρική Σχολή στο Flamis: «Αν ο γονιδιακός έλεγχος έδειχνε κάτι, τότε θα ήμασταν σίγουροι ότι κάτι υπάρχει. Αν δεν δείξει όπως τώρα, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάτι»! [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ