Ο Κονδυλάτος ξεσκίζει την Κάτια «Υποκρισία και ψέματα. Μάθημα ηθικής δεν δεχόμαστε από εσένα» - celebs.gr

Breaking

Ο Κονδυλάτος ξεσκίζει την Κάτια «Υποκρισία και ψέματα. Μάθημα ηθικής δεν δεχόμαστε από εσένα»

featured image

Να βάλει τα πράγματα στη θέση τους για το περσινό Survivor θέλησε η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία μίλησε για τις φήμες  που την ήθελαν να είναι ακόμα η «κλέφτρα» του ριάλιτι. Και κάπου εκεί πήρε φόρα ο Κονδυλάτος και την “ξέσκισε”:

«Επειδή υπήρχαν οι φημολογίες ότι θα μπω στο Survivor, υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι άθελά τους θεωρώ σχολιάζανε ότι μπαίνει η κλέφτρα στο Survivor.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»] Προσέξτε, θα κλέψει το ρύζι, το λάδι. Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να κλείσω τον συγκεκριμένο κύκλο. Δεν είχα καμία σχέση με κανένα λάδι, δεν βρέθηκε στην δικιά μου κατοχή, ούτε αφότου έφυγα, ούτε στον χώρο που έμενα μέσα στην καλύβα, δεν βρέθηκε κανένα λάδι. Το ρύζι το βρήκα, δεν ακούμπησα ποτέ, δεν έβαλα ποτέ χέρι στις προμήθειες των συμπαικτών μου, όσο και να μην τους συμπαθούσα, όσο και να μην μου άρεσαν. Αν ήμουν κλέφτρα, η παραγωγή είναι πολύ έξυπνη και δεν θα με άφηνε να μπω στο παιχνίδι για να το βεβηλώσω και να το καταστρέψω» είπε και ο Περικλής Κονδυλάτος που ήταν  από την αρχή σε κόντρα μαζί της, δεν άντεξε να τα ακούει αυτά και ξεσπάθωσε:

 


«Λοιπόν επειδή λέγονται πολλές ανακρίβειες και δεν είμαστε εκεί να υπερασπίσουμε τον εαυτό μας, το ρύζι δεν βρέθηκε, εκλάπη. Δεν υπάρχουν πεταμένα άβραστα σακουλάκια ρύζι στην ζούγκλα. Η Κάτια απολογήθηκε και όταν βρήκε τα σκούρα μη μπορώντας να μας αντιμετωπίσει πλέον αποχώρησε προφασιζόμενη την υγεία της. Δεν γίνεται να έχει κάποιος λόγο και βήμα για γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν και εμείς να μην μπορούμε να πάρουμε θέση. Ξέρουν όλοι από την ομάδα τι έγινε και οι περισσότεροι το συνυπογράφουν. Επιπλέον το αν βγαίνοντας η Κάτια αντιμετώπισε άσχημη συμπεριφορά από τον κόσμο για αυτό δεν φταίμε εμείς. Φταίει η πράξη της και όχι εμείς. Μάθημα ηθικής δεν δεχόμαστε από εσένα Κάτια. Ειδικά από εσένα. Εάν της ακυρώθηκαν δουλειές όπως είπε φταίει αυτό που έδειξε για τον χαρακτήρα της. Υποκρισία και ψέματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που περίμενε ένα χρόνο για να πει όλα αυτά χωρίς να είμαστε παρόντες».

Ω ρε τι έχει να γίνει στα «παράθυρα»

 

 

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ