«Εμένα δεν θα μου μιλάς έτσι, έχω δύο παιδιά» – Ένταση στη Φάρμα ανάμεσα σε Ηλιάδη και Κουτσαβάκη - celebs.gr

Breaking

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

«Εμένα δεν θα μου μιλάς έτσι, έχω δύο παιδιά» – Ένταση στη Φάρμα ανάμεσα σε Ηλιάδη και Κουτσαβάκη

featured image

Ένταση σημειώθηκε στη «Φάρμα» ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και στον Κουτσαβάκη, όταν ο δεύτερος εκφράστηκε άκομψα μπροστά στους συμπαίκτες του, με την ερμηνεύτρια να αντιδρά.

Συγκεκριμένα ενώ οι παίκτες βρίσκονταν συγκεντρωμένοι όλοι μαζί, ο Κώστας Κουτσαβάκης δήλωσε: «Αν κάποιος δεν με ψηφίσει, όταν θα είμαι αρχηγός, θα πάει αλλού το έργο. Γιατί άμα φύγει η Νάιρα, πάλι εγώ θα είμαι αρχηγός και θα σας γ***** μετά όλους. Θα τα γ***** μετά όλα εδώ πέρα».

Ακούγοντας τα λόγια αυτά η Αγγελική Ηλιάδη αντέδρασε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κωνσταντίνε, εμένα μη μου μιλάς έτσι, εντάξει; Και δώσε την πέτρα όπου θέλεις».

Αγγελική Ηλιάδη: Η έντονη αντίδραση της ερμηνεύτριας στις δηλώσεις του Κουτσαβάκη


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Στη συνέχεια, όταν εμφανίστηκε στο σπίτι ο Σάκης Τανιμανίδης, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Λοιπόν, εγώ δεν μπορώ να κρύβομαι, δώσε μου την πέτρα και δώσε μου και εκατό πέτρες. Έχω δύο παιδιά, εμένα δεν μπορεί κανένας να με γ******. Βάλτε μπιπ, δεν με νοιάζει. Είμαι αυτή που είμαι και απαιτώ, όπως κι εγώ σέβομαι όλο τον κόσμο κι έχω αξιοπρέπεια, να με σέβονται κι οι άλλοι. Με βλέπει η οικογένειά μου και όλος ο κόσμος τόσα χρόνια, δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου μιλάει έτσι».

«Με απογοήτευσε, δεν το περίμενα, γιατί πάντα του έδινα ελαφρυντικά και μπορούν να το πουν όλοι εδώ μέσα αυτό. Όταν όλοι τον κατηγορούσαν και τον έβριζαν κι ήταν στα όρια. Η συμπάθειά μου με απογοήτευσε οικτρά» πρόσθεσε.

Η Αγγελική Ηλιάδη πήρε τελικά, εκείνη την «μαύρη πέτρα» που την έθεσε υποψήφια προς αποχώρηση.

Δείτε το βίντεο με την ένταση που σημειώθηκε ανάμεσα στους δύο παίκτες:

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου