Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης: Προειδοποίηση Λίτσας Πατέρα για τρία Ζώδια - celebs.gr

Breaking

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης: Προειδοποίηση Λίτσας Πατέρα για τρία Ζώδια

featured image

Η Λίτσα Πατέρα, σήμερα Δευτέρα, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook, δίνει τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια, εφιστώντας την προσοχή για Καρκίνους, Παρθένους και Αιγόκερους.

Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις της αστρολόγου για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ: Δεν θα ήταν φρόνιμο να εμπλέξετε φίλους ή συνεργάτες σε οικονομικές υποθέσεις. Μελετήστε προσεκτικά τα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας θα… δυναμιτίσει επαγγελματικά ή προσωπικά θέματα. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για συμφωνίες ή συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα αναθεωρήσετε κάποια από τα σχέδιά σας. Ένα οικονομικό θέμα δεν φαίνεται να παίρνει την οδό που εσείς θέλετε.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει: «Τα έχασα όταν είδα τον αδερφό μου στο Survivor, δεν το περίμενα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βιασμός Γεωργίας Μπίκα – Στα χέρια μας όλο το πόρισμα των Τοξικολογικών εξετάσεων

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα τα οποία έχουν σχέση με άλλους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες, κ.λπ.).


ΛΕΩΝ: Για ένα επαγγελματικό (κοινωνικό θέμα) θα αντιμετωπίσετε κάποιες αντίξοες καταστάσεις. Η εμμονή στις απόψεις σας δεν βοηθά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα σχέδιό σας από το οποίο περιμένετε πολλά… είναι πολύ πιθανόν να καθυστερήσει. Απλώς πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή.

ΖΥΓΟΣ: Δεν θα ήταν φρόνιμο να εμπλέξετε οικονομικά και συναισθηματικά. Το πιθανότερο είναι να πληγώσετε αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως θα πρέπει να ξεχωρίσετε τα οικογενειακά με τις σχέσεις ή τις συνεργασίες, ιδιαίτερα αν σας προβληματίζουν την περίοδο αυτή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας που χρειάζονται την στήριξη ή την κατανόησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσε να γίνει αφορμή ώστε να προβληματιστείτε ή ακόμα και να παρεξηγηθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολλά είναι τα θέματα που έχετε να επιλύσετε… Ίσως θα πρέπει να περιμένετε λίγο, αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις σε οικογενειακά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μυστικές επαφές ή συμφωνίες δεν φαίνεται να ολοκληρώνονται ή να αποδίδουν, όπως εσείς θα θέλατε. Πρόσωπα του περιβάλλοντος διαφωνούν με τις επιλογές σας.

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ