Άφωνος με όσα είδε να ισχυουν στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Χρήστος Δαντης: Στην Ελλάδα είμαστε υποχείρια μιας πρωτοφανούς έμμεσης δικτατορίας - celebs.gr

Breaking

Άφωνος με όσα είδε να ισχυουν στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Χρήστος Δαντης: Στην Ελλάδα είμαστε υποχείρια μιας πρωτοφανούς έμμεσης δικτατορίας

featured image

Σαστισμενος απο την χαλαρή κατάσταση που επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτειςς ο Χρήστος Δαντης που βρέθηκε εκει τις τελευταίες ημέρες για επαγγελματικούς λόγους.

Ο δημοφιλης καλλιτέχνης με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις συνθήκες που επικρατούν αναφορικά με τα μέτρα σε Νέα Υόρκη και Σικάγο.

Όπως αναφέρει δεν του ζητήθηκε πουθενά πιστοποιητικό εμβολιασμού, ενώ σύντομα αναμένεται να καταργηθεί η χρήση των προστατευτικών μασκών.

Μάλιστα, όπως σημειώνει αφήνοντας αιχμές για τις συνθήκες που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση, στην Ελλάδα οι πολίτες «είμαστε υποχείρια μιας πρωτοφανούς έμμεσης δικτατορίας που επιβάλει να είμαστε ακόμα κι εμείς δικτάτορες των άλλων».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έστειλε γράμμα στη μητέρα του Άλκη, ο 21χρονος που κρατούσε το δρεπάνι – Τι της γράφει

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο σχολείο με φώναζαν γυναικούλα, σήμερα βγαίνω στην τηλεόραση μια γυναικάρα

Αναλυτικά η ανάρτησή του:


«Σας χαιρετώ από το Σικάγο που βρίσκομαι εδώ και λίγες μέρες.

Στο Σικάγο (όπως και στη Νέα Υόρκη) δε μου ζήτησαν πουθενά πιστοποιητικό εμβολιασμού, σε κανένα εμπορικό, σε κανένα εστιατόριο η μπαρ, μάλιστα εδώ σε δέκα ημέρες καταργούνται οι μάσκες.

Οι μάσκες που φοράνε μπροστά σου οι άνθρωποι στο ασανσέρ και σου λένε «Με συγχωρείτε γι αυτό, δεν σας σιχαίνομαι, δεν σας φοβάμαι, απλά το κάνω για τη δική σας ασφάλεια.»

Και «εμείς» στη χώρα μας νομίζουμε ότι είμαστε ανώτεροι, πιο σοφοί, πιο ελεύθεροι, ενώ στην πραγματικότητα είμαστε υποχείρια μιας πρωτοφανούς έμμεσης δικτατορίας που επιβάλει να είμαστε ακόμα κι εμείς δικτάτορες των άλλων, του εαυτού μας…

Τι να πεις άλλο.

Με γεια τα μυαλά τα μεγάλα των «άριστων»! [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ