Η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών υποστήριζε ότι έχει καρκίνο – Ιατρικές πηγές το αμφισβητούν - celebs.gr

Breaking

Η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών υποστήριζε ότι έχει καρκίνο – Ιατρικές πηγές το αμφισβητούν

featured image

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο “φως” της δημοσιότητας για τις αναρτήσεις που έκανε σε forums, η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα, μέσα σε τρία χρόνια.

Η μητέρα των κοριτσιών, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, συνήθιζε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ ζητούσε συμβουλές από άλλες μητέρες για προβλήματα υγείας τόσο των παιδιών της, όσο και δικά της.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Εντύπωση προκαλούν οι αναρτήσεις της 33χρονης μητέρας σε ομάδα για μαμάδες στο facebook, όταν επικοινώνησε σε άλλες μαμάδες ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. «Καλησπέρα σας, έχει κάποια μανούλα εμπειρία καρκίνου των ωοθηκών; Ή οριακή κακοήθεια των ωοθηκών να συζητήσουμε κάποιες απορίες μου;» είχε γράψει χαρακτηριστικά, όπως μετέδωσε η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHA.


Μάλιστα, ένα μέλος της ομάδας της είχε απαντήσει, με την 33χρονη να χαρακτηρίζει το δικό της πρόβλημα υγείας ως ιδιάζουσα περίπτωση, λέγοντας πως διαγνώστηκε την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 12/4/2017. Ένα άλλο μέλος της ομάδας είχε ρωτήσει τότε τη μητέρα πώς έγινε η διάγνωση της, με την ίδια να απαντά ότι το ανακάλυψε μέσα από ένα τεστ παπ.

Ιατρικές πηγές, πάντως, σημειώνουν στο “Tlive” πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. “Δεν υπάρχει αυτό, δεν υφίσταται. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια διάγνωση. Δεν υπάρχει πρώτο στάδιο στον καρκίνο των ωοθηκών”, λένε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Alpha.

Την Τρίτη (22.02.2022) ή την Τετάρτη (23.02.2022) πρόκειται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, που αναμένεται να αποκαλύψουν την αιτία του ανεξήγητου – μέχρι τώρα – θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Εκτιμάται ότι η γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων θα καθορίσει την πορεία και των ερευνών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο άλλων νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ