Ραγδαίες εξελίξεις - Για να ανατέθηκε στο ανθρωποκτονιών «υπάρχουν κάποια κενά» - celebs.gr

Breaking

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Ραγδαίες εξελίξεις - Για να ανατέθηκε στο ανθρωποκτονιών «υπάρχουν κάποια κενά»

featured image

Ηυπόθεση των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια μας απασχολεί και θα συνεχίζει να μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμη.

Πλέον η υπόθεση ερευνάται από το τμήμα ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν τις επόμενες ημέρες θα καταθέσουν περίπου 15 άτομα για την υπόθεση.

Οι Αρχές ερευνούν αν υπήρχε γονιδιακό πρόβλημα στα παιδιά στο οποίο οφείλονται οι θάνατοί τους. Εάν δεν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, τότε η έρευνα θα πάρει άλλη τροπή.

Ο αιφνίδιος θάνατος δεν συνδέεται με την κυρίως ασθένεια

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έστειλε γράμμα στη μητέρα του Άλκη, ο 21χρονος που κρατούσε το δρεπάνι – Τι της γράφει

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο σχολείο με φώναζαν γυναικούλα, σήμερα βγαίνω στην τηλεόραση μια γυναικάρα

Για το θέμα μίλησε ο έμπειρος ιατροδικαστής και πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρίας Γρηγόρης Λέων.

Εξήγησε ότι οι συνάδελφοί του χαρακτήρισαν «αιφνίδιο» το θάνατο, δηλαδή δεν μπορούν να τον συνδέσουν με την κυρίως ασθένεια. Μια εξήγηση θα μπορούσε να είναι εάν είχαν κοινό καρδιολογικό πρόβλημα και τα τρία παιδιά, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση ακούγεται ότι είχαν διαφορετικά καρδιολογικά προβλήματα.


Ο κ. Λέων πρόσθεσε, μιλώντας στο ΣΚΑΙ ότι θα έπρεπε ήδη να έχει διερευνηθεί στην υπόθεση εάν υπάρχει κοινό γενετικό υπόβαθρο « αλλά έστω στον τρίτο θάνατο, ένα από τα ενδεχόμενα που πρέπει να ερευνήσουμε είναι εάν υπάρχει κάποια συγγενής ανωμαλία, όπως λέμε, κοινή για όλα τα παιδιά».

Ο έμπειρος ιατροδικαστής, είπε ότι το ερώτημα αυτό μπορεί να απαντηθεί, αν και δεν είναι εύκολο, με μια πλήρη νεκροτομή στο 9χρονο κορίτσι, ιστολογικές, τοξικολογικές και γενετικές εξετάσεις.

«Όταν έχουμε παιδιά νοσηλευόμενα, δηλαδή δεν κατέληξαν αιφνιδίως στο σπίτι τους, έχουν κάποιες ασθένειες, νοσηλεύονται και απ’ ότι φαίνεται καταλήγουν από έναν λόγο, μάλλον άσχετο με την ασθένεια την οποία προείχαν, άρα σημαίνει ότι όντως χρειάζεται διερεύνηση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για να ανατέθηκε στο ανθρωποκτονιών «υπάρχουν κάποια κενά»

Μιλώντας επίσης στο ΣΚΑΙ ο Δημοσθένης Πάκος πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Αθήνας εξήγησε ότι η υπόθεση ανατέθηκε στο ανθρωποκτονιών διότι υπάρχουν κάποια κενά.

Καθώς η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης ζήτησε από όλους να είναι πολύ προσεκτικοί στις εκτιμήσεις τους και να περιμένουν κάποιες εβδομάδες να διεκπεραιώσουν τη δουλειά τους οι συνάδελφοί του.

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου