«Για τον Μάνο βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά όχι για τη Ρούλα», λέει ο κουμπάρος του ζευγαριού - celebs.gr

Breaking

«Για τον Μάνο βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά όχι για τη Ρούλα», λέει ο κουμπάρος του ζευγαριού

featured image

«Αν έχει γίνει το οτιδήποτε, ο Μάνος θα είναι αθώος, θρήνησε πολύ για τα παιδιά του, η Ρούλα ήταν πιο ήρεμη», δηλώνει ο κουμπάρος του ζευγαριού – Μετά τον θάνατο της Μαλένας χώριζαν και τα ξανάβρισκαν διαρκώς

Για τη σχέση του με το ζευγάρι από την Πάτρα που έχει θρηνήσει τον θάνατο τριών παιδιών μέσα σε 33 μήνες, μίλησε ο κουμπάρος τους, Πέτρος Σταμίρης.

«Έχω να τους δω από την κηδεία της Τζωρτζίνας. Έχουν κλειστεί στο σπίτι, ο Μάνος δουλεύει όλη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ», δήλωσε αρχικά, ενώ συμπλήρωσε πως βίωσε πολύ έντονα το πρόβλημα της υγείας της μικρής Τζωρτζίνας. «Ήμουν δίπλα στην Τζωρτζίνα όσο ήταν εδώ στη Πάτρα, δεν είχα πάει στην Αθήνα. Περίπου ένα μήνα ήταν σε ΜΕΘ. Ήμουν συνέχεια με τον Μάνο εκεί, μέναμε μαζί το βράδυ εγώ με τον πατέρα της.  Η μητέρα, ήταν όλη την ημέρα, το βράδυ πήγαινε στο σπίτι».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Όσον αφορά στις σχέσεις του με τον Μάνο και τη Ρούλα, ο Πέτρος Σταμίρης λέει ότι «εγώ έγινα κουμπάρος λόγω του Μάνου, ήμασταν φίλοι και γίναμε κουμπάροι. Μέσω του Μάνου γνωρίστηκα με τη Ρούλα».

Για το πως ήταν με τις μικρές η Ρούλα, ο κουμπάρος του ζευγαριού λέει ότι: «τα παιδιά της τα αγαπούσε. Μια χαρά τα πρόσεχε και τα πήγαινε στο σχολείο και σε ΚΔΑΠ να ασχολούνται με αθλητικές δραστηριότητες. Εγώ μέχρι και τώρα που διαβάζω διάφορα, δεν πιστεύω ότι έχει κάνει κάτι η Ρούλα. Δηλαδή αν αποδειχθεί ότι έχει γίνει κάτι, θα πέσουμε από τα σύννεφα»

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μάνος: «δεν θέλει να πιστέψει ότι η γυναίκα του μπορεί να έχει κάνει κάτι. Τουλάχιστον για τον Μάνο βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι καθαρός τελείως», ενώ συμπλήρωσε ότι: «Δεν πιστεύω ότι μπορεί να έχει κάνει κάτι η Ρούλα.  Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.  Είναι αυτό που λένε όλοι ότι συναισθηματικά θα μπορούσε να δείξει πιο πολύ σαν πόνο.  Αυτό μου έκανε λίγο εντύπωση. Οτι έπρεπε να ήταν πιο πονεμένη


Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε εκ νέου τη θέση του μεταξύ του ζευγαρίου δηλώνοντας ότι «Αν έχει γίνει το οτιδήποτε, ο Μάνος θα είναι αθώος, θρήνησε πολύ για τα παιδιά του. Η Ρούλα ήταν πιο ήρεμη». Τέλος, όπως αποκάλυψε, «ανά διαστήματα χωρίζανε. Τους λόγους δεν μου τους έχει πει, ούτε έχω ανακατευτεί. Χωρίζανε, τα ξαναβρίσκανε. Από τη Μαλένα και μετά χωρίζανε και τα ξαναβρίσκανε».

Εν αναμονή των τοξικολογικών

Τις τοξικολογικές εξετάσεις περιμένουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να έχουν πλήρη εικόνα για το σκηνικό του θανάτου της Τζωρτζίνας. Οι έρευνες έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, θα τεθούν υπ’ όψιν των ειδικών επιστημόνων στις καταθέσεις που αναμένεται να δώσουν στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Οι πληροφορίες λένε οτι βρέθηκαν αλλοιωσεις στη μύτη της Τζωρτζίνας και εκεί εστιάζουν προκειμένου να αποδείξουν οτι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η βεντάλια των ερευνών ανοίγει καθώς ξεκινά ο πρώτος κύκλος καταθέσεων αφού οι αστυνομικοί μελέτησαν σε βάθος την υπόθεση και πλέον έχουν τη δυνατότητα να κάνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις στους 15 πρώτους μάρτυρες που θα ανέβουν στον 11ο όροφο της Ασφάλειας.

Μετά τον σχηματισμό της λίστας υπόπτων και μόλις αξιολογήσουν τα στοιχεία, οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών θα καταλήξουν στον δολοφόνο και τα κίνητρα του. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από το λεγόμενο «στατιστικό παράδοξο» των τριών θανάτων στην οικογένεια της Πάτρας, υπήρξαν ενδείξεις ότι κάτι περίεργο συμβαίνει ειδικά στην περίπτωση της μικρής Τζωρτζίνας.

Δεν είναι τυχαίο, ότι ο φάκελος ανετέθη στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που ξεκίνησαν μια ενδελεχή έρευνα για να εντοπίσουν σε πρώτη φάση το δολοφόνο της Τζωρτζίνας και σε δεύτερο χρόνο να διαπιστώσουν αν οι θάνατοι και των άλλων δύο κοριτσιών της Μαλένας και της Ίριδος οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ