Απειλούν με μηνύσεις οι Πυξ Λαξ – «Όποιος μας έχει συνδέσει με τον ντράμερ έχει ειδοποιηθεί από τον δικηγόρο μας» - celebs.gr

Breaking

Απειλούν με μηνύσεις οι Πυξ Λαξ – «Όποιος μας έχει συνδέσει με τον ντράμερ έχει ειδοποιηθεί από τον δικηγόρο μας»

featured image

Με τις αναμενόμενες διαστάσεις που πήρε η υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου από πρώην ντράμερ του συγκροτήματος, οι Πυξ Λαξ δίνουν την απάντησή τους.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έστειλε γράμμα στη μητέρα του Άλκη, ο 21χρονος που κρατούσε το δρεπάνι – Τι της γράφει

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο σχολείο με φώναζαν γυναικούλα, σήμερα βγαίνω στην τηλεόραση μια γυναικάρα

Οι Πυξ Λαξ, μέσω του ΑΝΤ1, σημείωσαν για τον ντράμερ πως «όποιο μέσο ή άτομο έχει συνδέσει το όνομα του συγκροτήματός μας με τη συγκεκριμένη πράξη που έκανε ένας συνεργάτης μας από τους εκατοντάδες που είχαμε στο παρελθόν και έχουμε να τον δούμε ή να ακούσουμε νέα του εδώ και τέσσερα χρόνια, έχει ήδη ειδοποιηθεί από τον δικηγόρο μας και αν δεν επανορθώσει θα κινηθούμε νομικά άμεσα γιατί η ανθρωποφαγία και ο παραλογισμός δεν μπορεί να θίγει δουλειές χρόνων, επαγγελματικά, υπολήψεις και προσωπικότητες».


Αξίζει να τονιστεί πως ο συγκεκριμένος ντράμερ θα δικαζόταν την Παρασκευή (11 Φεβρουαρίου) στο Εφετείο αλλά η δίκη του πήρε αναβολή για τις 11 Απριλίου. Ο εν λόγω ντράμερ έχει ήδη καταδικαστεί για την αποπλάνηση ενός 8χρονου κοριτσιού σε πρώτο βαθμό. Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης το 2013 και ο 69χρονος ντράμερ το 2019 καταδικάστηκε πρωτόδικα σε κάθειρξη 12 ετών.

Θέση για την εμπλοκή του ντράμερ σε υπόθεση παιδεραστίας πήραν οι Πυξ Λαξ από την Παρασκευή, αναφέροντας πως ο εν λόγω μουσικός έχει αποχωρήσει από το σχήμα της μπάντας ήδη από το 2012.



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ