Η φοιτήτρια που βιάστηκε σπάει την σιωπή της – “Βγήκαμε για ποτό και μπήκε με βία μέσα μου” - celebs.gr

Breaking

Η φοιτήτρια που βιάστηκε σπάει την σιωπή της – “Βγήκαμε για ποτό και μπήκε με βία μέσα μου”

featured image

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού 19χρονης στα Ψαχνά στην Εύβοια. Ο βιασμός, όπως καταγγέλλει η φοιτήτρια, έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης 16 Φεβρουαρίου.

Όπως υποστηρίζει το θύμα, είχε βγει για διασκέδαση με έναν 26χρονο, αλλά η νύχτα ξαφνικά πήρε εφιαλτική τροπή για την ίδια. Ο βιασμός φέρεται να σημειώθηκε αργά τη νύχτα, με την 19χρονη να πηγαίνει την επόμενη μέρα σε αστυνομικό τμήμα και να προχωράει σε καταγγελία. Ο νεαρός αρνείται τα πάντα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Υποκλίθηκε μέχρι και ο Φερεντίνος: Η πιο όμορφη και εντυπωσιακή παίκτρια που πέρασε ποτέ από το Deal

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima η κοπέλα, η οποία είναι φοιτήτρια, το προηγούμενο βράδυ είχε βγει μαζί με τον άντρα και κατανάλωσαν αρκετό αλκοόλ.

Η κοπέλα την επόμενη μέρα κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Ψαχνών τον βιασμό της από τον 26χρονο, ενώ εκείνος αρνείται όλες τις κατηγορίες και ισχυρίζεται πως ό,τι έγινε ήταν κοινή συναινέσει. Σύμφωνα με την καταγγελία ο φερόμενος ώς δράστης αποπειράθηκε να βιάσει τη 19χρονη το βράδυ της Τρίτης 16 Φεβρουαρίου 2022. Συνελήφθη άμεσα από την αστυνομία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ