Στα “μαχαίρια” οι κληρονόμοι για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα – Υπάρχει και τέταρτος δικαιούχος - celebs.gr

Breaking

Στα “μαχαίρια” οι κληρονόμοι για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα – Υπάρχει και τέταρτος δικαιούχος

featured image

Η τεράστια περιουσία του Γιώργου Τράγκα έχει δημιουργήσει άγρια διαμάχη ανάμεσα στους κληρονόμους του δημοσιογράφου και εκδότη, ο οποίος “έφυγε” από κορονοϊό.

Ο Γιώργος Τράγκας δεν είχε προλάβει να συντάξει διαθήκη, με αποτέλεσμα η χήρα και οι δύο γιοι του να διεκδικούν, ο καθένας για λογαριασμό του, ακίνητα, καταθέσεις, καθώς, επίσης, και νέα περιουσιακά στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ONtime, στη μάχη της διεκδίκησης, εκτός από τους τρεις κληρονόμους, μπαίνει και τέταρτος δικαιούχος, ο οποίος φαίνεται να διεκδικεί τα περισσότερα και έχει μάλιστα προτεραιότητα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει: «Τα έχασα όταν είδα τον αδερφό μου στο Survivor, δεν το περίμενα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βιασμός Γεωργίας Μπίκα – Στα χέρια μας όλο το πόρισμα των Τοξικολογικών εξετάσεων

Πρόκειται για τον σύνδικο, που διεκδικεί περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ – είτε για λογαριασμό του ελληνικού Δημοσίου – είτε για λογαριασμό προμηθευτών που έμειναν απλήρωτοι μετά την πτώχευση των εταιρειών του δημοσιογράφου και εκδότη.

Έρευνα των οικονομικών αρχών για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα

Εξάλλου, την κατάσταση με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα έρχονται να «ξεψαχνίσουν» οι αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες, αναζητώντας σε φορολογικούς παραδείσους κρυμμένα εισοδήματα.


Η μόνη που φαίνεται να έχει πλήρη εικόνα για τις εταιρείες και τα εταιρικά σχήματα είναι η χήρα, Μαρία Καρρά και μάλιστα, ήδη στράφηκε κατά της εταιρείας που εξέδιδε το περιοδικό Crash, αλλά και κατά του κόμματος του θανόντα, για οφειλές που είχαν απέναντί της, δίνοντας εντολή συντηρητικής κατάσχεσης, με αποτέλεσμα την κατάσχεση υπολογιστών και αρκετών άλλων αντικειμένων των γραφείων.

Οι δύο γιοι του Γιώργου Τράγκα, ο μεγάλος από τον πρώτο του γάμο, Γιάννης και ο γιος του από τον δεύτερο γάμο, Φρέντυ, δεν είχαν ποτέ στενές σχέσεις με την τελευταία σύζυγο του εκδότη. Αυτό αποδεικνύεται και από τα εξώδικα που ανταλλάσσουν, τις τελευταίες μέρες.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε «γράψει» τη βίλα στην Εκάλη και τη μία από τις δύο βίλες στη Μύκονο στη σύζυγό του και την άλλη βίλα την είχε «γράψει» στον γιο του, Γιάννη. Όταν ο άλλος γιος, ο Φρέντυ, ζήτησε να εκτιμηθούν και αυτά, με την άλλη πλευρά να αντιδράει, λέγοντας ότι τούς είχαν παραχωρηθεί πριν από τον θάνατο του πατέρα του.

Έτσι εστάλη το πρώτο εξώδικο, με τον Φρέντυ να τους καλεί να συζητήσουν για το πώς θα μοιράσουν την περιουσία, της οποίας ακόμη δεν γνωρίζει το μέγεθος και τούς προειδοποιεί πως ενδέχεται να προβεί σε αποδοχή με το ευεργέτημα της απογραφής, δηλαδή θα αποδεχτεί την κληρονομιά μόνον αν αυτά που θα του μείνουν θα είναι περισσότερα από αυτά που χρωστούσε ο πατέρας του.

Η περιουσία του Γιώργου Τράγκα περιλαμβάνει περισσότερα από 12 σε Ελλάδα, Γαλλία και ΗΠΑ. Μόνο στο Μονακό, φέρεται να έχει τρία ή τέσσερα ακίνητα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε αποκτήσει ένα εντυπωσιακό επιβλητικό οίκημα σε ένα από τα πιο φημισμένα σημεία του Παρισιού, στην οδό Victor Hugo, κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου.

Ιδιαίτερη σχέση είχε και με τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου φέρεται να είχε τρία ακίνητα στις ακριβότερες περιοχές, ενώ στην Ελλάδα είχε στην κατοχή του τη βίλα στην Εκάλη, όπου διέμενε, ένα ακίνητο στην οδό Ροβέρτου Γκάλι προς τον Λόφο του Φιλοπάππου, αλλά και δύο βίλες στη Μύκονο. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ