«Του τα είπε όλα και αυτοκτόνησε»: Σε τpαγική κατάσταση ο γιος μετά τον θάνατο του πατέρα για το ροζ βίντεο - celebs.gr

Breaking

«Του τα είπε όλα και αυτοκτόνησε»: Σε τpαγική κατάσταση ο γιος μετά τον θάνατο του πατέρα για το ροζ βίντεο

featured image

Κάρπαθος: Συντετριμμένος ο 32χρονος που πρωταγωνιστεί στο βίντεο με έναν άνδρα, που διέρρευσε και οδήγησε τον 59χρονο πατέρα του να θέσει τέλος στη ζωή του, μετά την κατακραυγή από την τοπική κοινωνία.

Όπως υπογράμμισε συγγενής στου αυτόχειρα, μιλώντας στην εκπομπή “Live News”, “όλα έγιναν από αυτά τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν. Στο καφενείο. Το συζητούσαν και το άκουσε. Αυτά τα βίντεο είχαν τραβηχτεί εδώ και δύο, τρία χρόνια απ’ ό,τι ξέρω. Μαθεύτηκε τώρα πριν ένα, δυο μήνες, από λόγια… ο ένας με τον άλλο, αυτός που το έδειξε μάλλον σε κάποιους… που έστειλε σε κάποιους το βίντεο… κι ο ένας με τον άλλο… διαδόθηκε… πολύ γρήγορα. Το βίντεο αυτό, έφτασε στα χέρια του πατέρα. Έναν άνδρα παλαιάς κοπής, που ξαφνικά καταλαβαίνει ότι ο γιος του έχει δώσει δικαιώματα κι έχει γίνει ο περίγελος του χωριού” και πρόσθεσε “ο πατέρας δεν άντεξε μάλλον, την κατακραυγή του κόσμου, να το πω έτσι… Μικρή κοινωνία, καταλαβαίνετε… Γύρισε σπίτι του, μίλησε με τον γιο του, του τα είπε όλα και έφυγε. Κι έφυγε και πήγε σ’ ένα άλλο μέρος, χωράφι, που είχαν ένα εξοχικό σπίτι κι εκεί αυτοκτόνησε”.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Μάλιστα, το συγγενικό πρόσωπο έκανε λόγο για έναν άνθρωπο ήσυχο και οικογενειάρχη, επισημαίνοντας “γνωρίζω πάρα πολύ καλά τον συγχωρεμένο, δεν του άρεσαν οι… οικογενειάρχης άνθρωπος, παλιά μυαλά, δεν του άρεσε να τον συζητάνε… η κοινωνία… και απ’ ό,τι καταλαβαίνω γι’ αυτό και ο λόγος που… δεν άντεξε το… Οικογενειάρχης, ήσυχος, δούλευε σε σχολείο… γυμνάσιο, λύκειο ήταν φύλακας, η οικογένειά του, το σπίτι του, η δουλειά του…”.


Υποκλίθηκε μέχρι και ο Φερεντίνος: Η πιο όμορφη και εντυπωσιακή παίκτρια που πέρασε ποτέ από το Deal

Συγκλονισμένη η Κάρπαθος παρακολουθεί τις εξελίξεις

Στο μεταξύ, ο 32χρονος βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και στο πλευρό του έχει ψυχολόγο που τον στηρίζει.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πηγαδίων, Γιώργος Χατζηκουτσός σημείωσε “επειδή οι φήμες ήταν πάρα πολύ έντονες, σίγουρα θα έφτασαν στα αυτιά του τα σχετικά. Και η αδυναμία διαχείρισης της κατάστασης, τον οδήγησε στην ακραία την κίνηση που έκανε. Είναι αλήθεια ότι κυκλοφορούν κάποια βίντεο ερωτικού περιεχομένου… Αυτό που δεν είναι σεβαστό και δεν είναι… είναι η δημοσιοποίηση των ερωτικών στιγμών του καθενός. Αυτό όμως, είναι θέμα της αστυνομίας, να ψάξει να δει, από πού ξεκίνησε η διακίνηση, ποιος είναι αυτός ο οποίος διέρρευσε το συγκεκριμένο βίντεο με τον γιο του αυτόχειρα” και συμπλήρωσε ότι το αστυνομικό τμήμα της περιοχής έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για τη διαρροή του βίντεο.

“Η Κάρπαθος είναι ένα πανέμορφο νησί και επισκέψιμο χειμώνα καλοκαίρι. Η κοινωνία του νησιού δεν είναι τόσο ανοιχτή όσο θα μπορούσε να πιστέψει ένας επισκέπτης… Είναι μία μικρή κοινωνία και κουβαλάει όλα τα καλά και τα κακά των κλειστών κοινωνιών”, τόνισε ο κ. Χατζηκουτσός και αναρωτήθηκε “η κλειδαρότρυπα του γείτονα είναι κάτι που μας εξιτάρει και μας ενδιαφέρει. Θέλουμε να μάθουμε, να δούμε, να σχολιάσουμε, να κουτσομπολέψουμε, να κριτικάρουμε, να στοχοποιήσουμε εάν θέλουμε… Όλα αυτά έλαβαν χώρα στον τόπο μου. Όλα αυτά οδήγησαν τον συμπατριώτη μου στην κίνηση που έκανε, να αφαιρέσει την ζωή του. Πρέπει να αναδείξουμε ότι σε αυτόν τον τόπο υπάρχει έλλειμμα υποστηρικτικών δομών. Αυτή τη στιγμή ποιος είναι δίπλα στην οικογένεια του αυτόχειρα;”.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ