Φρικη: Ποδοσφαιριστής της Premier League ξυλοκόπησε τη γάτα του – Κινδυνεύει με φυλάκιση - celebs.gr

Breaking

Φρικη: Ποδοσφαιριστής της Premier League ξυλοκόπησε τη γάτα του – Κινδυνεύει με φυλάκιση

featured image

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία το βίντεο που δείχνει τον ποδοσφαιριστή της ομάδα της Γουέστ ΧαμΚουρτ Ζούμα, να ξυλοκοπά την γάτα του μέσα στο σπίτι του στο Λονδίνο.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε την Κυριακή στην πλατφόρμα Snapchat φαίνεται ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αρχικά να κυνηγάει τη γάτα Βεγγάζης και στη συνέχεια να την χτυπάει και να την κλτωσάει.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σκάνδαλο στο Survivor! Χαμός με το… βαθύ λαρύγγι – Οι παίκτες έμαθαν όσα λέγονται στην Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το έκανε με τον μαθητή της: Σάλος με 23χρονη γυμνάστρια μετά τον σχολικό χορό

Το ακόμα πιο εξοργιστικό είναι ότι όλα αυτά εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια ενός μικρού παιδιού με τον άνδρα που καταγράφει την κτηνωδία, να γελάει υστερικά σαν να βλέπει κάτι πάρα πολύ αστείο. Σύμφωνα με την Daily Mail ο καταγραφέας της αγριότητας απέναντι στη γάτα είναι ο αδερφός του Κουρτ Ζούμα, Γιόαν.

Σε άλλο βίντεο ο διεθνής με την εθνική Γαλλίας ποδοσφαιριστής εμφανίζεται να πετάει παπούτσια προς τη γάτα την οποία χτυπάει ενώ την κρατάει στα χέρια του ένα μικρό παιδί.

Η εξήγηση που φέρεται να έδωσε ο Ζούμα μετά το σάλο που προκάλεσε το βίντεο το οποίο ενδεχομένως να επιφέρει ακόμα και τη φυλάκιση του ποδοσφαιριστή, ήταν ότι η γάτα είχε κάνει «άνω-κάτω» το σπίτι του στο Λονδίνο. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ