Ξεφτίλισε την παραγωγή του Survivor: Χοντρό παρασκήνιο με τον Άγγελο Πουλή και το βίντεο από το ξενοδοχείο - celebs.gr

Breaking

Ξεφτίλισε την παραγωγή του Survivor: Χοντρό παρασκήνιο με τον Άγγελο Πουλή και το βίντεο από το ξενοδοχείο

featured image

Ένα βίντεο, που δημοσίευσε ο Άγγελος Πουλής από το ξενοδοχείο που μένει στον Άγιο Δομίνικο, μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το survivor, εκθέτει την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο παρκουρίστας αντί να αγωνίζεται στον Άγιο Δομίνικο και στις παραλίες του Survivor, αποχώρησε μετά την αποκάλυψη ότι έχει κάποιο καρδιοαναπνευστικό πρόβλημα, το οποίο δεν του επέτρεπε την συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Υποκλίθηκε μέχρι και ο Φερεντίνος: Η πιο όμορφη και εντυπωσιακή παίκτρια που πέρασε ποτέ από το Deal

Τεράστια είναι η έκπληξη που προκαλεί το βίντεο από το ξενοδοχείο, καθώς φαίνεται ένας υγιέστατος άνθρωπος να κάνει βουτιές παρκούρ στην πισίνα σαν μην συμβαίνει τίποτα.


Μπορεί να έχουν ακουστεί πολλά για την αποχώρηση του Άγγελου Πούλη από το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι με αυτό το βίντεο ο παρκουρίστας θέλει να δείξει ότι είναι καλά και ότι η αποχώρηση του δεν έγινε για λόγους υγείας, αλλά για κάτι άλλο.

Γιατί το βίντεο του Άγγελου Πούλη εκθέτει την παραγωγή του survivor

Φήμες κάνουν λόγο ότι δέχτηκε άγριο bullying από την Ασημίνα και σε συνδυασμό μάλιστα με το πονηρό γέλιο της, την ώρα της ανακοίνωσης από τον Γιώργο Λιανό, τότε σίγουρα κάτι έχει γίνει.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και η φήμη που λέει ότι ο παρκουρίστας είδε μια άγρια κατάσταση στους Μαχητές και η πείνα δεν του άρεσε και άρχισε τις γκρίνιες, με συνέπεια να θέλει να αποχωρήσει, διότι δεν ήθελε να περάσει κακουχίες.

Όποιος και αν είναι ο λόγος, το σίγουρο είναι ότι βίντεο που ανάρτησε από το ξενοδοχείο του Άγιου Δομίνικου, διεγείρει πολλά ερωτηματικά, αφού με τον τρόπο του χλευάζει την παραγωγή.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ