Ρωσίδα πρωταθλήτρια άρσης βαρών απαντά στον Σβαρτσενέγκερ: «Από το 2015 ζητούσα βοήθεια για τα παιδιά του Ντονμπάς» - celebs.gr

Breaking

Ρωσίδα πρωταθλήτρια άρσης βαρών απαντά στον Σβαρτσενέγκερ: «Από το 2015 ζητούσα βοήθεια για τα παιδιά του Ντονμπάς»

featured image

Τη δική της απάντηση στον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και στο περίφημο βίντεο προς τους απανταχού Ρώσους, που έγινε viral τις προάλλες, δημοσίευσε σήμερα η Ρωσίδα Maryana Naumova, πρώην πρωταθλήτρια της άρσης βαρών και νυν influencer.

Και, αν μη τι άλλο, η απάντησή της, επίσης μέσω βιντεο-μηνύματος, είναι… αποστομωτική, καθώς, όπως λέει, μεταξύ άλλων, από το 2015 τού είχε στείλει δεκάδες γράμματα και αποδεικτικά έγγραφα για τα εγκλήματα Ουκρανών εθνικιστών στο Ντονμπάς, αλλά, παρά τις υποσχέσεις του πως θα ασχοληθεί με το ζήτημα, δεν το έκανε ποτέ.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ζαλίστηκε η Ελένη Μενεγάκη: «Ο λογαριασμός ρεύματος μου έπεσε από τα χέρια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ροζ αποκαλύψεις από την Έλενα Κρεμλίδου – “Οκτώ φορές σ3ξ τη μέρα και…”

Μάλιστα, όπως, σημειώνει σχετικά, το πρόβλημα του ναζισμού στην Ουκρανία όχι μόνο είναι υπαρκτό, αλλά και πολύ σοβαρόμε τους Ουκρανούς εθνικιστές να βάζουν στο στόχαστρό τους ακόμη και μικρά παιδιά! «Το μνημείο Alley of Angels (= Μονοπάτι των Αγγέλων) στο Ντόνετσκ είναι αφιερωμένο στα παιδιά που έχουν σκοτωθεί από τις σφαίρες και τις βόμβες του Ουκρανικού στρατού», ακούγεται να λέει σε κάποιο σημείο.


Αξίζει να σημειωθεί πως η Naumova, μόλις στα 15 της είχε καταφέρει να σηκώσει 150 κιλά, με αποτέλεσμα να χαρακτηριστεί φαινόμενο του παγκόσμιου αθλητισμού και να κερδίσει το προσωνύμιο «το δυνατότερο κορίτσι στον κόσμο». Εκείνη την εποχή ήταν που είχε και την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον χολιγουντιανό star και πρώην body builder, με αποτέλεσμα να αναπτυχθεί μια σχέση φιλίας ανάμεσά τους.

  • Δείτε το βίντεο της Maryana Naumova:

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα