«Δεν άντεξα και τα έφτιαξα με τον πατέρα της κολλητής μου» – 27χρονη έγινε μητριά της καλύτερης της φίλης - celebs.gr

Breaking

«Δεν άντεξα και τα έφτιαξα με τον πατέρα της κολλητής μου» – 27χρονη έγινε μητριά της καλύτερης της φίλης

featured image

Μια 27χρονη γυναίκα από την Αριζόνα, παντρεύτηκε τον πατέρα της καλύτερής της φίλης, με τον οποίο έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Ειδικότερα, η Taylor Lehman, από το Phoenix, γνώρισε τον 54χρονο σύζυγό της Kern, με τον οποίο είχε μεγάλη διαφορά ηλικίας, πριν από πέντε χρόνια, μέσω της κόρης του, της 30χρονης Amanda.

«Οι άνθρωποι μας κοιτάζουν συχνά, αλλά εγώ νομίζω ότι είναι επειδή όταν είμαστε ένα όμορφο ζευγάρι,» υπογράμμισε η Lehman, η σχέση της οποίας απειλούσε να καταστρέψει την φιλία της με την Amanda.

Ο Phoenix και η Lehman όταν γνωρίστηκαν, ήταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις, ωστόσο, η έλξη τους ήταν άμεση.

«Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, συνεργαζόμουν με την κόρη του Kern, ήταν η καλύτερη φίλη μου και τότε ήταν παντρεμένος. Εγώ ήμουν επίσης σε μια σχέση. Αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν πολύ όμορφος. Πάντα ένιωθα μια έλξη για τους μεγαλύτερους σε ηλικία άντρες. Άρχισα να τον φλερτάρω σε ένα μπαρ. Η Amanda και εγώ ήμασταν φίλες για ένα χρόνο πριν γνωρίσω τον μπαμπά της, έτσι ένιωθα πολλές ενοχές και αισθάνθηκα άσχημα στην αρχή. Αλλά με την πάροδο του χρόνου το ξεπέρασα και η Amanda ξέρει ότι πάντα θα είμαι εκεί για ‘κείνη» επεσήμανε η Lehman.


27χρονη γυναίκα παντρεύτηκε τον κατά 27 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της

Όσον αφορά τα πρώτα στάδια της σχέσης του ζευγαριού, η 27χρονη γυναίκα σημείωσε «ανακαλύψαμε ότι είχαμε πολλά κοινά, αλλά δεν νομίζω ότι κανείς από εμάς περίμενε να παντρευτούμε. Θεωρήσαμε ότι θα ήταν κάτι σαν σπίθα και για τους δυο μας. Αλλά ταιριάξαμε αμέσως. Τον ερωτεύτηκα για την προσωπικότητά του, είχε πολλά που με τράβηξαν στο χαρακτήρα του. Εκτιμώ την ηλικία του, τη σοφία του, αλλά και την ασφάλεια που έχουμε στη σχέση μας. Στην αρχή οι γονείς μου ανησυχούσαν, η μαμά μου πίστευε ότι αυτός ήταν ο μπαμπάς του φίλου μου, αν και ξέρουν ότι πάντα μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι άνδρες».

Η Lehman, η οποία ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, πέρυσι, τον Kern, σε μια ρομαντική τελετή στο Κανκούν του Μεξικού, εξομολογείται ότι της πήρε λίγο χρόνο για να συνηθίσει τα παράξενα βλέμματα.

«Η Taylor έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, είναι ζωηρή και έχει μια τεράστια καρδιά. Είναι επίσης η καλύτερη φίλη μου και μ’ εκείνη μπορώ να μιλήσω για οτιδήποτε», αποκάλυψε ο Lehman.

«Το ποιος θα είναι δίπλα σας είναι δική σας επιλογή, κανενός άλλου. Ο καθένας να κοιτάει το δικό του σπίτι κι όχι των άλλων», συμβουλεύει η Lehman όλους τους ανθρώπους που νιώθουν παγιδευμένοι από τα κοινωνικά στερεότυπα.



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ