Σοκαριστικό ατύχημα με Audi R8 σε αγώνα dragster - celebs.gr

Breaking

Σοκαριστικό ατύχημα με Audi R8 σε αγώνα dragster

featured image

Oι αγώνες dragster κρύβουν πολλούς κινδύνους, παρά το γεγονός ότι η όλη διαδικασία είναι μία απλή επιτάχυνση για ένα τέταρτο του μιλίου σε μία ευθεία.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, στην γραμμή εκκίνησης έχουν στηθεί δύο Αudi R8, ένα λευκό και ένα μαύρο. Το τελευταίο, αν κρίνουμε από το γκάζι που έχει είναι με διπλά τούρμπο και απροσδιόριστο αριθμό ίππων.

Μετά την εκκίνηση, το μαύρο R8 ξεκινά με αρκετή ορμή, πασχίζοντας να βάλει την τεράστια ιπποδύναμή του στην άσφαλτο. Και ενώ φθάνει προς το τέλος της κούρσας, ο οδηγός χάνει τελείως τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το R8 να πέσει με ορμή πάνω στον προστατευτικό τοίχο.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη (το αυτοκίνητο πρέπει να είχε αρκετά πάνω από 200 χλμ/ώρα) και καταστράφηκε όλο το εμπρός μέρος του.


Αμέσως έτρεξαν κοντά του τα σωστικά συνεργεία, και ευτυχώς ο οδηγός δεν είχε κάποιο σοβαρό τραυματισμό, παρά μικρογρατζουνιές.

Στον ίδιο αγώνα ένα ακόμα πολύ δυνατό R8 βρέθηκε και αυτό σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς μετά το τέλος της διαδρομής, ο οδηγός πάτησε το φρένο, με αποτέλεσμα να αποσυντονιστεί το αυτοκίνητο και να πέσει με δύναμη στον πλαϊνό τοίχο που ορίζει την διαδρομή. Και σε αυτή την περίπτωση οι ζημιές ήταν μεγάλες, όμως ο οδηγός και πάλι κατάφερε να βγει χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

<\/span>«,»nextFontIcon»:»<\/span>«}» data-theiapostslider-onchangeslide=»»»» data-theiapostslider-loaded=»true»>

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ