Θρίλερ στην Πάτρα – Ο Λύτρας ρώτησε την μάνα… τι θα συμβεί αν κατηγορηθεί για έγκλημα - celebs.gr

Breaking

Θρίλερ στην Πάτρα – Ο Λύτρας ρώτησε την μάνα… τι θα συμβεί αν κατηγορηθεί για έγκλημα

featured image

Ο Απόστολος Λύτρας βρέθηκε στην Πάτρα την Καθαρά Δευτέρα και συναντήθηκε με την 33χρονη μητέρα, στο σπίτι της . Συζητήθηκαν λεπτομέρειες των τριών θανάτων και όλες οι εκδοχές γύρω από τις εξελίξεις που αναμένονται στην πολύκροτη υπόθεση. Το αξιοσημείωτο είναι, ότι θίχθηκε από τον κύριο Λύτρα ακόμη και η εκδοχή να κατηγορηθεί η μητέρα.

Η τελευταία αντέδρασε, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώα και ότι δεν είναι δυνατόν να πέσουν σε τέτοια πλάνη οι διωκτικές αρχές. Από την πλευρά του, ωστόσο, ο Απόστολος Λύτρας ανέφερε, ότι όφειλε να αναφερθεί και σε μια τέτοια «υπόθεση εργασίας» και επεκτείνοντας την σκέψη του, είπε ότι «θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να βελτιωθεί και επικοινωνιακά η εικόνα της».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια σε όργια με αλλοδαπούς ανήμερα της Γιορτής της Γυναίκας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Βράζουν» οι πολίτες με την έκρηξη στην τιμή της βενζίνης και την ακρίβεια! Οργή στο Twitter

«Το τι ανακρίβειες έχουν ακουστεί για εκείνους δεν περιγράφονται. Βγήκανε και υπονοήσαν ότι, όταν το ζευγάρι πήγε να χωρίσει, η μητέρα ενδεχομένως να έκανε κάτι για να επιστρέψει ο σύζυγος. Αυτό είναι λάθος. Η μητέρα όταν έγινε αυτό το περιστατικό ήθελε να χωρίσει με τον σύζυγό της, όχι ο πατέρας» είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας.

Στη συνάντηση ο σύζυγός της 33χρονης, έδειχνε να είναι «μακριά» από την συζήτηση. Ο δικός του δικηγόρος παραμένει ο Δημήτρης Καράμπελας. Στο μεταξύ, ο μέχρι χθες, Πατρινός συνήγορος της 33χρονης, Γιάννης Κόττας, αποκάλυψε ότι η επιλογή Λύτρα οφείλεται στο γεγονός ότι ο ίδιος ουσιαστικά είχε παραιτηθεί από την υπόθεση την περασμένη εβδομάδα, διότι ήταν κάθετη η διαφωνία του με την έκθεση της μητέρας στη δημοσιότητα, η οποία προκάλεσε – κατ’ αυτόν – αχρείαστες συγχύσεις και υποτιθέμενες αιτιάσεις, που δεν συνάδουν με τα πραγματικά περιστατικά και στοιχεία των τριών θανάτων.

«Η δική μου νομική υποστήριξη έγινε με την πεποίθηση, ότι η Ρούλα δεν έχει προκαλέσει κακό στα κορίτσια της», είπε στο pelop ο κύριος Κόττας

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ