Χιλιάδες Σέρβοι διαδήλωσαν υπέρ του Πούτιν και της Ρωσίας... - celebs.gr

Breaking

Χιλιάδες Σέρβοι διαδήλωσαν υπέρ του Πούτιν και της Ρωσίας...

featured image

Οι Σέρβοι διαδήλωσαν στο Βελιγράδι υπέρ της Ρωσίας και του Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι συμμετέχοντες φώναζαν συνθήματα υπέρ της Ρωσίας και τόνισαν ότι αν η Σερβία αποφασίσει να συμμετέχει και αυτή στις κυρώσεις, οι διαδηλώσεις θα είναι μαζικότερες. Επισήμως η Σερβία έχει καταδικάσει την εισβολή στην Ουκρανία αλλά δεν συμφώνησε σε κυρώσεις, καθώς θεωρεί στενό σύμμαχο τη Ρωσία.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Έκανα τρεις επεμβάσεις για να διορθώσω το λάθος»: Ξεσπά η Μίνα Αρναούτη για την πλαστική στο στήθος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Τριανταφυλλόπουλος τα είπε όλα με 7 λέξεις: «Με αυτήν την κίνηση ο Ζελένσκι πήρε πολύ κόσμο στο λαιμό του»

«Η Ουκρανία απελευθερώνεται από τους νεοναζί, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε. Το δυτικό σύστημα διείσδυσε στην Ουκρανία και οι Ρώσοι, τα αδέρφια μας την απελευθερώνουν. Ελπίζουμε να απελευθερωθεί όλος ο κόσμος» λέει ένας Σέρβος και ένας άλλος συμπληρώνει: «Δεν λέω ότι χαίρομαι που συμβαίνει αυτό στην Ουκρανία. Είμαστε σοκαρισμένοι. Αδέρφια αλληλοσκοτώνονται, είναι τραγωδία. Αλλά έπρεπε να γίνει. Οι δυνάμεις του κακού είχαν φτάσει στα ρωσικά σύνορα και αν δεν γινόταν αυτό θα είχαμε παγκόσμιο πόλεμο. Οπότε καλύτερα αυτό από το να έχουμε μεγαλύτερη σύρραξη».

Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, είπε ότι η Δύση πιέζει την κυβέρνησή του να διακόψει τους δεσμούς με τη Ρωσία. Οι Σέρβοι επισήμως επιθυμούν την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά έχουν στενές σχέσεις με Μόσχα και Κίνα.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ