Η μάρτυρας που “τρέλανε” τη μάνα. Οι μεταμεσονύκτιες αντιδράσεις της Ρούλας - celebs.gr

Breaking

Η μάρτυρας που “τρέλανε” τη μάνα. Οι μεταμεσονύκτιες αντιδράσεις της Ρούλας

featured image

Μία από αυτές τις καταθέσεις έχει προκαλέσει «εμμονή» στην μητέρα των παιδιών. Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες η μητέρα των τριών κοριτσιών «Ρούλα Πισπιρίγκου έχει γίνει εφιάλτης για μία εκ των βασικών μαρτύρων, η οποία μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και μάλιστα δύο φορές».

Τα τηλεφωνήματα που δέχεται η συγκεκριμένη μάρτυρας είναι «απανωτά», γίνονται ακόμη και τις μεταμεσονύχτιες ώρες, ενώ η γυναίκα αποφάσισε χθες το πρωί και διεμήνυσε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός της, ότι η μόνη λύση είναι να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ζαλίστηκε η Ελένη Μενεγάκη: «Ο λογαριασμός ρεύματος μου έπεσε από τα χέρια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ροζ αποκαλύψεις από την Έλενα Κρεμλίδου – “Οκτώ φορές σ3ξ τη μέρα και…”

Η βασική μάρτυρας πρόκειται για γυναίκα την οποία γνωρίζει καλά η Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα κατάφερε να την αναγνωρίσει παρά την αλλοίωση της φωνής που έγινε από την εκπομπή. Προφανώς την αναγνώρισε και από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα και τα οποία σχετίζονται με την ιστορία. Τα οποία προφανώς ήξερε η μητέρα. Ουδείς ωστόσο μπορεί να πει αν η ενόχληση της μάνας προέκυψε από το περιεχόμενο της μαρτυρίας της ή επειδή απλά βγήκε και μίλησε, γενικά..!

Άγνωστο παραμένει αν έχουν δεχθεί τηλεφωνήματα ή άλλου είδους οχλήσεις κι άλλα πρόσωπα που έχουν μιλήσει για την περίεργη αυτή ιστορία, που συγκλονίζει την χώρα από τις αρχές Φεβρουαρίου μετά την πρώτη αποκάλυψη της «Π».

Είναι πλέον σαφές ότι η μητέρα σύμφωνα με τη εφημερίδα «Πελοπόννησο» παρακολουθεί τα πάντα και προσπαθεί προφανώς με τη βοήθεια των δικών της ανθρώπων να μην «ξεφύγει» το παραμικρό!

Δεν είναι τυχαίο πως προ ημερών αλλά και το Σάββατο δήλωνε «ενεργή» σε συζήτηση που γινόταν στα social media για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Όμως δεν παρενέβη.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ