«Φονικό όπλο» αποκαλούν οι Τούρκοι τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Τρέμουν όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του στο Βόσπορο - celebs.gr

Breaking

«Φονικό όπλο» αποκαλούν οι Τούρκοι τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Τρέμουν όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του στο Βόσπορο

featured image

Η χθεσινή συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο ομόλογό του προκάλεσε χαμό στο twitter μετά το θετικό τεστ του Έλληνα Πρωθυπουργού.

Η ανακοίνωση μέσω Instagram από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, μια ημέρα μετά την παρουσία του στην Κωνσταντινούπολη και τη συνάντησή του με τον Ταγίπ Ερντογάν, προκάλεσε εκτός από ποικίλες αντιδράσεις στο ελληνικό twitter και τεράστια αναστάτωση στα τουρκικά ΜΜΕ!

Σχεδόν όλοι οι τουρκικοί ειδησεογραφικοί ιστότοποι ασχολήθηκαν με την είδηση, αναφέροντας παράλληλα, ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός είχε τετ α τετ με τον Τούρκο Πρόεδρο.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Ίσως η αρχή του τέλους… Κρίμα»: Η αινιγματική ανάρτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Θρίλερ στην Πάτρα – «Το δικό σου πέθανε πουτάν@ ενώ το δικό μου ζει”

Μητσοτάκης

Μητσοτάκης

Μητσοτάκης

Μητσοτάκης


Αγωνία υπάρχει και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο καθως ο Κυριακος Μητσοτακης παρακολούθησε την θεία Λειτουργία στο Φανάρι ενώ είχε και επαφές με τον Πατριάρχη.

Οι αναφορές στην Τουρκία στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του AKP Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη και παρακολούθησε λειτουργία στο Ελληνικό Πατριαρχείο της Φενέρ

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το τεστ Covid-19 που είχε κάνει σήμερα το πρωί ήταν θετικό. Ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι έχει απομονωθεί στο σπίτι του και από εκεί θα συνεχίσει το έργο του.

🔴 Το τεστ Covid-19 του Έλληνα πρωθυπουργού Μητσοτάκη ήταν θετικό

👉 Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συναντήθηκε χθες με τον Πρόεδρο Ερντογάν και τον Έλληνα Πατριάρχη Βαρθολομαίο Α’ της Φενέρ, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Τουρκία, ανακοίνωσε ότι το τεστ Covid-19 ήταν θετικό.

Πηγή: olympia.gr [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ