Στους πιο πλούσιους Έλληνες ο Ματέο Παντζόπουλος - Αμύθητη κληρονομιά ο συζύγος της Μενεγάκη - celebs.gr

Breaking

Στους πιο πλούσιους Έλληνες ο Ματέο Παντζόπουλος - Αμύθητη κληρονομιά ο συζύγος της Μενεγάκη

featured image

Το νούμερα προκαλεί πραγματικό… ζαλάδα, καθώς η περιουσία της οικογένειάς του είναι τεράστια! Κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τα ακριβή ποσά…

Ο Ματέο Παντζόπουλος κατάφερε να κλέψει την καρδιά της Ελένης Μενεγάκη και εδώ και πολλά χρονιά ζουν ευτυχισμένοι μαζί.

Μπορεί να γνωρίζουμε ήδη με τι ασχολείται η μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, Λιλίκα, ωστόσο, ελάχιστα γνωρίζουμε για τον πατέρα του Δημήτρη, αφού δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την showbiz και την έκθεση στην τηλεόραση.

Αυτό λοιπόν το έχουν σεβαστεί στην οικογένεια για αυτό και αποφεύγουν τις κοινές επίσημες φωτογραφίσεις.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα, λατρεύει τον πεθερό της και είχε αναφερθεί και μια φορά στο πρόσωπο του στον αέρα εκπομπής της λέγοντας:

«Αύριο είναι 26, του Αγίου Δημητρίου. Δημήτρη θέλω, οπωσδήποτε. Αν δεν βρείτε θα πάρω τον πεθερούλη μου, ο οποίος είναι αριστούργημα. Του πεθερούλη μου το τηλέφωνο δεν σας το λέω στον αέρα…».

Ο πατέρας του Ματέο, Δημήτρης Παντζόπουλος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με αγροτικά προϊόντα και έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του. Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό που ανήκει στην οικογένειά του αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Οι σπουδές και η πρώην

Ο Ματέο Παντζόπουλος γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο ενώ η καταγωγή του είναι από τα Λιβάδεια της Άνδρου. Μεγάλωσε στην Αθήνα πηγαίνοντας σχολείο στου Μωραΐτη.


Τελειώνοντας τις σπουδές του, ο Μάκης Παντζόπουλος μετακομίζει στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακό. Εκεί γνώρισε και τη Δωροθέα Μερκούρη με την οποία φέρεται να είχε ερωτική σχέση. Η ίδια είχε δηλώσει σχετικά: “Δε θα ήθελα να μιλάω με έναν πρώην μου, από σεβασμό στη σχέση που μπορεί να είναι εκείνη τη στιγμή. Αυτή είναι μία σκέψη που κάνω τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι πιο υγιές. Το κατάλαβα μεγαλώνοντας, ότι δεν είναι ωραίο για τον άνθρωπο με τον οποίο έχεις σχέση. Μπορεί να μην σου πει τίποτα, αλλά δεν είναι ωραίο. Ο πρώην είναι ο πρώην. Πλέον κάνει μια άλλη ζωή. Και επειδή έχεις υπάρξει σε μία σχέση, με συναισθήματα, τσακωμούς, χαρές, κλάματα, το μόνο που μένει, είναι να βάζεις τέλος σε αυτό το κεφάλαιο”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ο εγγονός της Ελευθερίας Μαντζίκα η οποία ίδρυσε την εταιρεία ζυμαρικών Misco.

Αγοράζει ένα κτήμα στην αγαπημένη του Άνδρο και κτίζει μια πρότυπη «πράσινη» ξενοδοχειακή μονάδα, το Όναρ.

Η επιχείρηση αναγκάζει τον Ματέο να ζει μεταξύ Αθήνας και Άνδρου. Παράλληλα, ασχολείται και με την εταιρεία ζυμαρικών, από την οποία εκτιμάται ότι έχει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

Λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν πως πίσω από τον χαμογελαστό Μάκη κρύβεται μια κληρονομιά αρκετών εκατομμυρίων ευρώ που θα έχει στη διάθεση του να διαχειριστεί ο ίδιος, όταν φύγει από τη ζωή η μητέρα του.

Σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει το «Spirto» η Λιλίκα Παντζοπούλου προορίζει για τον γιο της ένα ποσό που αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος θα μπορεί να εκμεταλλευτεί το εν λόγω ποσό μετά τον θάνατό της. Μάλιστα, ένα εξίσου σημαντικό καταπίστευμα έχει κλειστεί σε τραπεζικό λογαριασμό και για τον άλλο της γιο, Λευτέρη Παντζόπουλο.

Πηγή: iciao.gr [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ