Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αντίδρασή της όταν άκουσε τους γιατρούς να λένε ότι ίσως πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα - celebs.gr

Breaking

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αντίδρασή της όταν άκουσε τους γιατρούς να λένε ότι ίσως πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα

featured image

Αντέδρασε έντονα η μητέρα όταν άκουσε τους γιατρούς να λένε ότι ίσως πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα

«Φως» στην υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις των γιατρών και νοσηλευτών που περιέθαλψαν τα παιδιά.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Live News», τα τελευταία 24ωρα ολοκληρώθηκε ένας κύκλος καταθέσεων από το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου κατέθεσαν 8 γιατροί και 4 νοσηλευτές, από τη Νευρολογική, την Παιδιατρική, την Καρδιολογική και τη ΜΕΘ Παίδων.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ζαλίστηκε η Ελένη Μενεγάκη: «Ο λογαριασμός ρεύματος μου έπεσε από τα χέρια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ροζ αποκαλύψεις από την Έλενα Κρεμλίδου – “Οκτώ φορές σ3ξ τη μέρα και…”

Οι γιατροί έδωσαν σαφείς απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα των αστυνομικών που είχαν προκύψει και από τις πληροφορίες που είχαν από το Ωνάσειο και τους ιατρικούς φακέλους της Τζωρτζίνας.


Η πρώτη απάντηση αναφέρει πως ο θάνατος του παιδιού δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καθώς ήταν υπό συνεχή έλεγχο και δεν είχε εμφανίσει τίποτα.

Την ίδια ώρα, μαρτυρίες γιατρών του Ωνασείου αναφέρουν ότι η μητέρα της Τζωρτζίνας, μετά το επεισόδιο, βγήκε καθυστερημένα από το δωμάτιο και μίλησε χαμηλόφωνα σε μία νοσηλεύτρια, λέγοντάς της τι είχε συμβεί. Η κινητοποίηση των γιατρών έγινε αφού η νοσηλεύτρια μπήκε στο δωμάτιο και έβαλε τις φωνές, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες μαρτυρίες γιατρών και νοσηλευτών, για υποτονική αντίδραση και καθυστερημένη ειδοποίηση από πλευράς της 33χρονης, έχουν βγει στο φως και για την ανακοπή του κοριτσιού στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Ωστόσο, τότε μετά από 55λεπτη ανάνηψη, η Τζωρτζίνα επανήλθε, αλλά αποκόμισε μόνιμη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

Παράλληλα, γιατροί των νοσοκομείων όπου νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα έθεσαν στο «τραπέζι» το ενδεχόμενο η μητέρα να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και πως ίσως θα πρέπει να εξεταστεί.

Μάλιστα, τη συζήτηση αυτή φέρεται να την άκουσε η ίδια η μητέρα, όπως και άλλο συγγενικό της πρόσωπο, και να αντέδρασε έντονα, λέγοντας στους γιατρούς να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό και να κοιτάνε τη δουλειά τους.

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ