Θρίλερ στην Πάτρα – Καταθέτει στις Αρχές η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών - celebs.gr

Breaking

Θρίλερ στην Πάτρα – Καταθέτει στις Αρχές η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών

featured image

Οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για τρία άτομα τα οποία έχουν μπει στο «στόχαστρο» των ερευνών τα οποία θα κληθούν να καταθέσουν και να απαντήσουν στα ερωτήματα των ανθρώπων που εκτελούν την έρευνα.

Στις συζητήσεις που έχει κατά καιρούς με την μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν το ένα μετά το άλλο, αναφέρθηκε δημοσιογράφος από την Πάτρα, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος μίλησε στο MEGA.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

«Παρακολουθούμε κατά πόσο εξελίσσονται οι έρευνες και με ποιους ρυθμούς. Όλες οι πληροφορίες που προκύπτουν μας κρατούν σε αναμονή, πάντα υπάρχει κινητικότητα, ότι δόθηκαν κάποια εντάλματα σύλληψης ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε, από τις τοπικές αρχές, εάν τα εκτέλεσε η Εισαγγελία της Πάτρας», ανέφερε αρχικά.

Μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος τόνισε πως μίλησε πολλές φορές με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία επιμένει ότι ο θάνατος των παιδιών ήταν παθολογικός.

«Δεν γνωρίζω εάν οι μαρτυρίες έχουν κατατεθεί εγγράφως στην Εισαγγελία ή εάν έχουν γίνει σε ανεπίσημο επίπεδο. Μέσα από τη συζήτηση με την Ρούλα Πισπιρίγκου είναι έτοιμη να μιλήσει για τις συνθήκες θανάτου των παιδιών στις αρμόδιες αρχές”. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ