Στα «κάγκελα» τα παιδιά του Μπερλουσκόνι – Φοβούνται ότι η νέα σύζυγός του θα τούς «φάει» την περιουσία! - celebs.gr

Breaking

Στα «κάγκελα» τα παιδιά του Μπερλουσκόνι – Φοβούνται ότι η νέα σύζυγός του θα τούς «φάει» την περιουσία!

featured image

Δισεκατομμύρια είναι αυτά, δεν είναι παίξε-γέλασε…

Αντί να χαρούν με τη χαρά του πατέρα τους, τα πέντε παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, άρχισαν να ανησυχούν πως η νέα σύζυγός του και… μητριά τους θα βάλει χέρι στην αμύθητη περιουσία του!


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι ο 85χρονος πολυεκατομμυριούχος δεν παντρεύτηκε «με παπά και με κουμπάρο», που λένε, την 32χρονη Μάρτα Φασίνα, βουλευτίνα του κόμματός του, Forza Italia, αλλά δεσμεύτηκε μαζί της με μια «συμβολική» τελετή. Όμως, ο γάμος είναι γάμος, κάτι που σημαίνει ότι, πλέον, η κατά 53 χρόνια νεότερή του Μάρτα, υπάρχει πιθανότητα να αρχίζει να… γλυκοκοιτάζει την περιουσία του Σίλβιο, που ξεπερνάει τα 7 δισεκατομμύρια δολάρια.


Αυτό, τουλάχιστον, πιστεύουν τα παιδιά του Μπερλουσκόνι, με τον δευτερότοκο γιο του Πιερ-Σίλβιο, να εκφράζει την δυσφορία του αποφεύγοντας να παραστεί στη γαμήλια τελετή. Ο ίδιος, πάντως, ισχυρίστηκε, πως, λόγω κορωνοϊού, «αποφεύγει τις μεγάλες τελετές και τις κοινωνικές εκδηλώσεις».

Πάντως, οι κακές γλώσσες λένε πως η Μάρτα έκανε… σκηνές στον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, γιατί ένιωσε «προσβεβλημένη και θυμωμένη που δεν την παντρεύτηκε κανονικά»! Ο περιχαρής γαμπρός, πάντως, αποκάλεσε τη Μάρτα του «δώρο εξ ουρανού» και άρχισε να της τραγουδάει μελωδίες που… εξυμνούν τον έρωτα! Άλλωστε, για χάρη της χώρισε από την 34χρονη (…) Φραντσέσκα Πασκάλε, σύντροφό του επί 12 ολόκληρα χρόνια.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ