"Ούρλιαζε στη φυλακή ο Φιλιππίδης - Στα δικαστήρια με Λιάγκα - Εντολή στην σύζυγό του" (ΦΩΤΟ) - celebs.gr

Breaking

"Ούρλιαζε στη φυλακή ο Φιλιππίδης - Στα δικαστήρια με Λιάγκα - Εντολή στην σύζυγό του" (ΦΩΤΟ)

featured image

Έξαλλος ο ηθοποιός που παραμένει στη φυλακή, με αυτό που έκανε ο γνωστός παρουσιαστής, λίγες ημέρες πριν τη δίκη…

Νέα κόντρα και μάλιστα με δικαστικές προεκτάσεις φαίνεται πως έχουμε ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Λιάγκα.

Λίγες ημέρες πριν από τη δίκη, ο παρουσιαστής μετέφερε στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, μία συνομιλία που είχε με τον ηθοποιό, πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο και πριν μπει στη φυλακή. Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε, ο Φιλιππίδης τότε του είχε αποκαλύψει πως έχει απατήσει τη σύζυγό του, αλλά ποτέ δεν είχε βιάσει καμία γυναίκα!

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Θρίλερ στην Πάτρα – «Αυτά που έγιναν δεν μπορεί να τα χωρέσει το μυαλό μου»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Όταν ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι χόρευε πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες με δερμάτινο κολάν

Προφανώς, η συγκεκριμένη αναφορά προς το πρόσωπό του δεν άρεσε στον Φιλιππίδη, ο οποίος έγινε έξαλλος και μέσα στη φυλακή προκάλεσε χοντρό επεισόδιο, ενώ έδωσε ήδη εντολή στη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, να τρέξουν το θέμα δικαστικά.

Δείτε το επίμαχο πρωτοσέλιδο:


Γιώργος Λιάγκας – Πέτρος Φιλιππίδης: Για πρώτη φορά η άγνωστη συνομιλία τους

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Πέτρος Φιλιππίδης είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, πριν από περίπου ένα χρόνο, λίγο καιρό πριν βγουν στην επιφάνεια οι καταγγελίες που έστειλαν τον ηθοποιό στις φυλακές της Τρίπολης. Την αποκάλυψε έκανε ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό την Τρίτη.

«Θέλω να πω κάτι προσωπικό τώρα, που δεν το έχω ξαναπεί. Το διάστημα το περσινό, μόλις είχα επιστρέψει στο Πρωινό, που ξεκίνησαν οι καταγγελίες και αφορούσαν στο θέατρο, ως συνέχεια των καταγγελιών της Σοφίας Μπεκατώρου. Τότε, ο Πέτρος Φιλιππίδης πρωταγωνιστούσε στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο. Μας ερχόντουσαν πληροφορίες για το πώς σκοπεύουν κάποιες κυρίες να οχυρωθούν νομικά για να καταγγείλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Εγώ δε μπορούσα να πάρω τον οποιονδήποτε και να του πω…

Όμως, δε θυμάμαι τώρα γιατί, μια μέρα μιλήσαμε στο τηλέφωνο με τον Πέτρο. Και μου λέει «Γιώργο, επειδή γνωριζόμαστε, να σε ρωτήσω κάτι ανθρώπινο. Έχεις ακούσει αν εμπλέκεται κάπου το όνομά μου; Ετοιμάζονται να μου κάνουν κάτι»;

Εγώ βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση, γιατί από τη μία είχα τις πληροφορίες, από την άλλη… Ενστικτωδώς και ανθρώπινα, του είπα «Πέτρο. δεν μπορώ να σου πω από ποιες κυρίες, αλλά υπάρχουν κάποιες κυρίες που θα κινηθούν εναντίον σου και μάλιστα για βαρύτατες πληροφορίες».

Και μου λέει τότε: «Γιώργος θα σου πω κάτι και κράτα το γιατί μπορεί και να μπλέξω. Είχα πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά ποτέ δεν έχω φτάσει να βιάσω ή να πιέσω μία γυναίκα».

Και μετά έγιναν όλα αυτά που έγιναν. Θέλω να σας πω αυτό τον διάλογο που έγινε πριν γίνει στόχος όλων αυτών των καταγγελιών. Δεν σημαίνει κάτι, σας λέω τι διάλογο έκανα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ