Χαλασμός για την ερώτηση που έκανε η Κουτσελίνη στον Κατερινόπουλο - celebs.gr

Breaking

Χαλασμός για την ερώτηση που έκανε η Κουτσελίνη στον Κατερινόπουλο

featured image

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ζήνα Κουτσελίνη, Αλήθειες με τη Ζήνα, και το θέμα συζήτησης ήταν η υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Μία ερώτηση που έκανε η παρουσιάστρια στον ταξίαρχο εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ και Επίτιμο πρόεδρο των αξιωματικών της αστυνομίας, όμως, φαίνεται πως προκάλεσε την οργή των χρηστών του Twitter.

Όταν η συζήτηση στράφηκε προς το θέμα της μεταφοράς των οργάνων της Ίριδας από τον πατέρα της, Μάνο Δασκαλάκη σε παθολογοανατομικό εργαστήριο, η Ζήνα Κουτσελίνη ρώτησε τον Θανάση Κατερινόπουλο αν θα μετέφερε τα όργανα του παιδιού του. Οι χρήστες του Twitter «εξερράγησαν» και ξέσπασαν κατά της δημοσιογράφου για την συγκεκριμένη ερώτηση, καθώς είναι γνωστό πως ο ταξίαρχος εν αποστρατεία είχε χάσει πριν μερικά χρόνια τον γιο του.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

Η Ζήνα Κουτσελίνη, όταν πληροφορήθηκε τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου, είπε στον αέρα της εκπομπής: «Αγαπητοί μου τηλεθεατές εδώ κάνουμε παρέα. Αν θέλετε να αποκόβετε λέξεις και φράσεις, δεν σας τιμά καθόλου. Είπα πολύ συγκεκριμένα πράγματα όταν μιλήσαμε για μεταφορά οργάνων από τον Μάνο Δασκαλάκη. Θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ, ρώτησα ευθέως όλους τους καλεσμένους, αν θα είχαν αυτή τη δύναμη, να μεταφέρουν τα όργανα του δικού τους παιδιού κι έτσι ρώτησα και τον κύριο Κατερινόπουλο. Κύριε Κατερινόπουλε, γιατί έχει γίνει ένας χαμός ότι εγώ σας έχω φέρει σε δύσκολη θέση που ρώτησα, ήταν ένα κομμάτι κουβέντας, να το ξεκαθαρίσουμε».

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ανέφερε από την πλευρά του: «Είναι έτσι κι εγώ ευθέως απαντώ, ότι δεν θα είχα τη δύναμη σε καμία περίπτωση να μεταφέρω τα όργανα του τεθνεώτος παιδιού μου, αφενός κι αφετέρου είπα ότι το πλαίσιο αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Είναι άλλο πράγμα να μεταφέρει κάποιος τα όργανα συγγενή ανθρώπου που πέθανε κι είναι άλλο πράγμα να μεταφέρει κάποια δείγματα οργάνων ανθρώπου που είναι εν ζωή για να γίνουν εξετάσεις, κι αυτό είναι απαράδεκτο. Και το πρώτο είναι χειρότερο γιατί μπορεί να υποστεί χίλια δυο πράγματα και κατά τη διαδρομή».

Πολύ εκνευρισμένη η Ζήνα Κουτσελίνη, κοιτώντας στη συνέχεια την κάμερά της, είπε: «Αυτοί που σας καθοδηγούν, σας καθοδηγούν λάθος, κι ο νοών νοείτω. Στο παιχνίδι σας δεν παίζω. Τέλος»! [/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ