Θρίλερ στην Πάτρα – Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις. «Υπάρχει ένα κακό αλλά και ένα καλό σενάριο» - celebs.gr

Breaking

Θρίλερ στην Πάτρα – Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις. «Υπάρχει ένα κακό αλλά και ένα καλό σενάριο»

featured image

Αντίστροφη μέτρηση για τις απαντήσεις που περιμένει ολόκληρη η χώρα για τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα. Για τα αίτια των θανάτων τους, σε κάτι λιγότερο από τρία χρόνια.

Όπως φαίνεται η άτυπη επιτροπή που έχει συσταθεί, έχει ήδη στα χέρια της τα αποτελέσματα και τα αξιολογεί για να συντάξει την έκθεση. Αμέσως μετά οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν. Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών παραμένει στην Πάτρα για καταθέσεις, ενώ οι γονείς των τριών κοριτσιών αναμένεται να δώσουν τις δικές τους καταθέσεις, στην Αθήνα.

Καθοριστική φαίνεται πως θα είναι η εβδομάδα που ακολουθεί για την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα, τα οποία έφυγαν από τη ζωή μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς οι έρευνες για τις συνθήκες των θανάτων τους φαίνεται πως μπαίνουν στην τελική ευθεία. Στο Mega μίλησε ο Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος ιατροδικαστών Ελλάδας.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ζαλίστηκε η Ελένη Μενεγάκη: «Ο λογαριασμός ρεύματος μου έπεσε από τα χέρια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ροζ αποκαλύψεις από την Έλενα Κρεμλίδου – “Οκτώ φορές σ3ξ τη μέρα και…”

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής διαδικασίας που θα δώσει ιδιαίτερες εξελίξεις για τα δεδομένα της χώρας μας. Στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει ένα κακό σενάριο, αλλά και ένα καλό. Για να φτάσουμε στο καλό σενάριο θα πρέπει να αποκλείσουμε το κακό. Νομίζω ότι η απάντηση θα δοθεί τις επόμενες ημέρες.


Ο φάκελος της Τζωρτζίνας είναι πολύ πλούσιος, το ίδιο και ο φάκελος του πρώτου παιδιού, δε γίνεται με διάγνωση μέσα σε πέντε λεπτά. Για να βρω λευχαιμία και μάλιστα σε σπάνια μορφή, πρέπει να έχω το ιστορικό του παιδιού. Η Τζωρτζίνα, το τρίτο παιδί, είχε συνεχώς κάποια επεισόδια. Το ερώτημα είναι που οφείλονταν αυτά τα επεισόδια», τόνισε ο κ. Λέων.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε και ο υπεύθυνος Κέντρου Δημιουργικής απασχόλησης που πήγαινε η Τζωρτζίνα. «Της άρεσε πολύ ο χορός και η μουσική. Γελούσε, ήταν χαρούμενο παιδί και είχε ανταπόκριση σε αυτά που προσπαθούσαμε να κάνουμε. Περνούσε καλά. Δεν είχε καθόλου κίνηση, ούτε στα χέρια. Κάναμε κάποιες δραστηριότητες, εργοθεραπεία, προσπαθούσαμε να της δώσουμε κίνηση στα χέρια, και νομίζω τα πηγαίναμε καλά. Ήρθε σε εμάς το Δεκέμβριο, αν δεν κάνω λάθος, την είχαμε εδώ ενάμιση μήνα.

Ερχόταν κάθε μέρα. Εμείς την παίρναμε με δικό μας μεταφορικό. Οι γονείς έδειχναν ενδιαφέρον. Μας είπαν όλη την ιστορία από το πρώτο παιδί που έχασαν και μετά το δεύτερο. Στην αντίληψή μου δεν υπέπεσε κάτι περίεργο. Αλλά και κάτι να μου είχε κινήσει την περιέργεια δε θα μπορούσα να το πω. Σημάδια στο σώμα της είχαμε δει, αλλά ήταν από το καροτσάκι, από ένα σίδερο που είχε το καρότσι. Μια απλή μελανιά ήταν και διαπιστώσαμε από πού ήταν και το ρυθμίσαμε. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κακοποιημένο το παιδί, δεν υπέπεσε στην αντίληψή μας κάτι τέτοιο. Τη μητέρα την είχα δει δύο φορές, δεν ξέρω πώς ήταν με το παιδί», σημείωσε.

Η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα είπε στην ίδια εκπομπή ότι η Τζωρτζίνα έμεινε έναν μήνα στην εντατική επειδή σε ηλικία ενός έτους κατάπιε ένα τασάκι γόπες! Συγγενικό πρόσωπο της μητέρας και του πατέρα, επιχείρησε να το διαψεύσει αλλά η δημοσιογράφος επισήμανε ότι αυτό το γεγονός είναι καταγεγραμμένο στον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ