Ο Ουκρανός μάγος των αιθέρων καταρρίφθηκε από τους Ρώσους. Έδωσε την τελευταία του “παράσταση” - celebs.gr

Breaking

Ο Ουκρανός μάγος των αιθέρων καταρρίφθηκε από τους Ρώσους. Έδωσε την τελευταία του “παράσταση”

featured image

Ο Ουκρανός μάγος των αιθέρων, Σμήναρχος Oleksandr Oksanchenko, καταρρίφθηκε από τους Ρώσους, στον ουρανό της Ουκρανίας, όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Ο Oleksandr Oksanchenko ήταν ένας από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους πιλότους σε αεροπορικές επιδείξεις, ωστόσο, δεν θα ξαναδώσει άλλη παράσταση στα πηδάλια του αγαπημένου του Su-27.

O “Grey Wolf”, όπως τον γνώριζαν οι χιλιάδες φανατικοί φίλοι του σε όλο τον κόσμο, καταρρίφθηκε, πιθανότατα από πύραυλο S400, σε πτήση κοντά στο Κίεβο, όταν άρχισε ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο Σμήναρχος απογειώθηκε για να σταματήσει τα ρωσικά αεροπλάνα στην πρώτη φάση της εισβολής, όταν προσπαθούσαν να καταλάβουν το αεροδρόμιο Antonov.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

O Oleksandr Oksanchenko συμμετείχε σε δεκάδες επιδείξεις ανά τον κόσμο, αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους θεατές με τους απίστευτους χειρισμούς του και τις εκπληκτικές φιγούρες που έκανε.

Ήταν πάντα ο πρωταγωνιστής των μεγάλων επιδείξεων σε όλο τον κόσμο και παρέμεινε σε υπηρεσία, ως σύμβουλος, ακόμα και μετά την αποστράτευσή του, το 2018.

Ο Ουκρανός μάγος των αιθέρων “έπεσε”, υπερασπιζόμενος την πατρίδα του

Τελικά δεν τα κατάφερε να επιβιώσει από τη ρωσική εισβολή στη χώρα του, αφού προτίμησε να υπερασπιστεί την πατρίδα του, δίνοντας την τελευταία του “παράσταση” μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις κάμερες που προσπαθούσαν να τον καταγράψουν στα παράτολμα κόλπα του.


O πιλότος τιμήθηκε ήδη με τον τίτλο του “Ήρωα της Ουκρανίας” από τον πρόεδρο της χώρας Volodymyr Zelenskyy.

Καταρρίφθηκε ο Ουκρανός μάγος των αιθέρων

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ