Όταν ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι χόρευε πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες με δερμάτινο κολάν - celebs.gr

Breaking

Όταν ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι χόρευε πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες με δερμάτινο κολάν

featured image

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι χορεύει πάνω στις γόβες στιλέτο, σ’ ένα μουσικό βίντεο, που κυκλοφόρησε το 2014 και κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα, ένα μουσικό βίντεο δείχνει τον πρόεδρο της Ουκρανίας να χορεύει φορώντας ψηλοτάκουνες γόβες, δερμάτινο κολάν και ένα γυαλιστερό μπολερό.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι λικνίζεται με ιδιαίτερη άνεση και στιλ

Στο μουσικό βίντεο, παραγωγής του στούντιο Kvartal 95 του Ζελένσκι, φαίνεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και τρεις ακόμα άντρες να λικνίζονται πάνω στις γόβες στιλέτο, με ιδιαίτερη άνεση και στιλ.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ιβάν Σαββίδης: Θα φιλοξενήσει στο Πόρτο Καρράς τους Έλληνες πρόσφυγες από την Ουκρανία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δεν τα κατάφερε η Βίκυ – Νεκρή μπροστά στην κόρη της απο τα “βόλια” του Πυγμάχου


Ο τίτλος του τραγουδιού του Ζελένσκι και της παρέας του μεταφράζεται σε «Made In Ukraine», ενώ το βιντεοκλίπ χαρακτηρίζεται ως «παρωδία» ενός ουκρανικού synth pop dance boyband που ονομάζεται και δημιουργήθηκε στο Κίεβο το 2010.

Οι Kazaky έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στο παρελθόν. Μάλιστα, συναυλία τους στο Κιργιστάν προκάλεσε τη διαμαρτυρία 300 περίπου ανθρώπων, οι οποίοι θέλησαν «να υπερασπιστούν τις παραδοσιακές αξίες», όπως υπογραμμίζει το Pink News. Παρόμοια ιστορία συνέβη και όταν οι Kazaky εμφανίστηκαν στη ρωσική πόλη Perm, το 2013.

@uly.khan zelensky #ukraine #europe #fyp ♬ оригинальный звук – Alğa Qazaqstan 🇰🇿⚡

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ