«Πέφτω και στον γκρεμό για την Ρούλα» - celebs.gr

Breaking

«Πέφτω και στον γκρεμό για την Ρούλα»

featured image

Την ώρα που οι έρευνες για τις συνθήκες των θανάτων τους φαίνεται πως μπαίνουν στην τελική ευθεία, στην Εισαγγελία Πατρών κρατούν μικρό καλάθι σχετικά με το πότε θα επιλυθεί το μυστήριο.

Σήμερα, στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” μίλησε o ξάδερφος της 33χρονης μητέρας τονίζοντας πως η 33χρονη Ρούλα δεν φέρει καμία ευθύνη παρά το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες δέχεται επιθέσεις από πολλούς που την κατηγορούν πως εκείνη ευθύνεται για τον τραγικό χαμό των παιδιών της.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ζαλίστηκε η Ελένη Μενεγάκη: «Ο λογαριασμός ρεύματος μου έπεσε από τα χέρια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ροζ αποκαλύψεις από την Έλενα Κρεμλίδου – “Οκτώ φορές σ3ξ τη μέρα και…”

«Θυμάμαι πολλά πράγματα από τη Μαλένα. Θυμάμαι ένα βίντεο που τράβηξα την τελευταία μέρα που έφυγε από την Πάτρα για να ανέβει στην Αθήνα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, θυμάμαι πως ήταν σαν παιδί, πόσο χαρούμενο ήταν… όσον αφορά την Ίριδα, ήταν ένα παιδάκι 6.5 μηνών, ήδη είχαμε αρχίσει και προσπαθούσαμε κατά κάποιον τρόπο να απαλύνουμε τον πόνο της Μαλένας και ξαφνικά χάσαμε και αυτό.


Μετά από 20 μέρες περίπου, αν θυμάμαι καλά, έγινε και το τραγικό συμβάν με την Τζωρτζίνα και ολοκληρώθηκε η τραγωδία με τον θάνατό της. Νομίζω ότι αν είχε διασωληνωθεί, αν είχε δώσει κάποια δείγματα δηλαδή η καρδιά της νωρίτερα στα 15-20 λεπτά, μπορεί να είχε σωθεί. Μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, έμεινε εκεί ένα χρονικό διάστημα. Μπόρεσε και κέρδισε τη ζωή της πιστεύω γιατί ήταν πολύ δυνατή από μόνη της, πάντα με τη βοήθεια των γιατρών, και φτάσαμε σε ένα σημείο που για μένα είχε αρκετά προβλήματα στον εγκέφαλο, είχε μείνει πλέον τετραπληγική» είπε.

Για τα σημάδια που είχε η Ίριδα γύρω από το στόμα της ο ξάδερφος της Ρούλας είπε: «Αυτά τα έχει πει και η μητέρα της…. Νομίζω ότι ήταν κάποιο πρόβλημα που είχε το δέρμα της από το σάλιο, κάτι τέτοιο. Δεν είχε κάτι δηλαδή που μπορούμε να πούμε ότι είναι κάτι που έγινε μετά τον θάνατό της, το είχε και πριν… Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο θέμα της Ίριδας είναι το θέμα με το πανάκι, επειδή ακούω τις τελευταίες ημέρες για τα πανάκια, τα πανάκια αυτά παραδόθηκαν στις Αρχές από την ίδια τη Ρούλα. Είναι πολύ απλό. Αν είχε συμβεί κάτι δε θα τα παρέδιδε η ίδια στην αστυνομία…. Είναι πολύ απλό και εύκολο, δεν υπάρχει κάτι από την πλευρά των παιδιών». [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ