Τρομακτική περιγραφή – “Τα μυαλά του έγιναν ομπρέλα στον τοίχο” - celebs.gr

Breaking

Τρομακτική περιγραφή – “Τα μυαλά του έγιναν ομπρέλα στον τοίχο”

featured image

Ο 42χρονος Βορρέας, στον οποίο η γυναίκα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα, εισέβαλε στο μαγαζί και την πυροβόλησε, ενώ τραυμάτισε και την 20χρονη κόρη της.

“Ήρθε από τη γωνία, μπήκε βιαστικά. Είχε στο αριστερό χέρι ένα σάκο και στο δεξί πρέπει να ήταν το όπλο του. Η μεσαία κόρη της ήταν στον πάγκο. Όταν τον είδε, έτρεξε και αγκάλιασε τη μάνα της. Πυροβόλησε και χτύπησε και την κοπέλα. Και η δεύτερη κανονιά ήταν στο λαρύγγι. Τινάχτηκαν τα μυαλά του… σαν ομπρέλα στον τοίχο. Ήρθε μία νοσοκόμα γειτόνισσα, συνέφερε λίγο τη Βίκυ (σ.σ. το θύμα)… Ήμασταν περίπου 8 άτομα στο μαγαζί. Βγήκαμε όλοι έξω”, περιγράφει στο newsit αυτόπτης μάρτυρας.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ιβάν Σαββίδης: Θα φιλοξενήσει στο Πόρτο Καρράς τους Έλληνες πρόσφυγες από την Ουκρανία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δεν τα κατάφερε η Βίκυ – Νεκρή μπροστά στην κόρη της απο τα “βόλια” του Πυγμάχου

Από την πλευρά της, η Βάσω, γειτόνισσα και φίλη της άτυχης Βίκυς Μπαζούκη, ανέφερε : “Του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα πέρυσι τα Χριστούγεννα. Αναγκάστηκε να τα αποσύρει γιατί την απειλούσε και φοβόταν για τη ζωή της και για τα παιδιά της”, ενώ συγγενής της 41χρονης είπε χαρακτηριστικά πως “ο άνθρωπος δεν ήταν καλά. Δεν μπορούσε να τον χωρίσει γιατί την απειλούσε συνεχώς”. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ