«Το “σημάδι” που δείχνει παιδοκτονία»: Σοκάpει το εξώφυλλο της εφημερίδας «Μπαμ» για τα 3 παιδιά της Πάτρας - celebs.gr

Breaking

«Το “σημάδι” που δείχνει παιδοκτονία»: Σοκάpει το εξώφυλλο της εφημερίδας «Μπαμ» για τα 3 παιδιά της Πάτρας

featured image

Πάτρα: Το αυριανό φύλλο της εφημερίδας «ΜΠΑΜ» του Πέτρου Κουσουλού αναμένεται ιδιαίτερα σοκαριστικό, αν κρίνουμε από τον τίτλο στο εξώφυλλο που αφορά την υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών.

«Το “σημάδι” που δείχνει παιδοκτονία» είναι ο τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ που κάνει λόγο για «εύρημα στο σώμα του 9χρονου κοριτσιού που δένει την υπόθεση». Τη σχετική φωτογραφία από το εξώφυλλο της εφημερίδας ανήρτησε στο Twitter, o Πέτρος Κουσουλός.  Επιπλέον αναφέρεται η φράση «εντοπίστηκε πνευμονικό οίδημα όπως σε Μαλένα και Ίριδα, η οποία είχε ασφυκτικές κηλίδες».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ζαλίστηκε η Ελένη Μενεγάκη: «Ο λογαριασμός ρεύματος μου έπεσε από τα χέρια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ροζ αποκαλύψεις από την Έλενα Κρεμλίδου – “Οκτώ φορές σ3ξ τη μέρα και…”

«Για κλασική μέθοδο δολοφονίας μέσω ασφυξίας κάνουν λόγο οι ειδικοί» τονίζεται ενώ μία μαρτυρία – σοκ αναφέρει πως «Η Ρούλα αγωνιούσε στην αποσωλήνωση της Τζωρτζίνας. Γιατί;».

Υπενθυμίζεται ότι με μία σειρά tweets που έκανε χθες ο Πέτρος Κουσουλός, υποστήριξε ότι η υπόθεση στην Πάτρα πρόκειται για «τριπλή παιδοκτονία» και «η υπόθεση έχει λήξει», ενώ αναφέρθηκε και στην κλοπή που έγινε από το όχημά του.


«Παρά τις αντιξοότητες (κλεμμένα λάπτοπ, έγγραφα, κτλ.) το φύλλο έκλεισε. Όσοι δεν αντέχετε μην πάρετε @Mpamnews την Κυριακή. Συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες για την άοκνη προσπάθεια…» είχε γράψει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ