«Η αλήθεια έρχεται και θα λάμψει»: Αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών στέλνουν μήνυμα για το θpίλερ της Πάτρας - celebs.gr

Breaking

«Η αλήθεια έρχεται και θα λάμψει»: Αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών στέλνουν μήνυμα για το θpίλερ της Πάτρας

featured image

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που τρέχει την έρευνα για την υπόθεση θρίλερ προσθέτει καθημερινά νέα στοιχεία στο φάκελο και όπως αναφέρουν αξιωματικοί έχουν ήδη σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για τα δραματικά γεγονότα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ζαλίστηκε η Ελένη Μενεγάκη: «Ο λογαριασμός ρεύματος μου έπεσε από τα χέρια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ροζ αποκαλύψεις από την Έλενα Κρεμλίδου – “Οκτώ φορές σ3ξ τη μέρα και…”

Πάτρα: Τι αναφέρουν Αξιωματικοί του «Ανθρωποκτονιών» για την υπόθεση

«Είμαστε στην τελική ευθεία. Υπάρχουν ήδη συγκεκριμένα συμπεράσματα που έχουν εξαχθεί και τις επόμενες ημέρες θα λάμψει η αλήθεια», ανέφεραν στην εφημερίδα Realnews αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.


Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η εικόνα που έχουν καταφέρει να σχηματίσουν οι αστυνομικοί οφείλεται κατά ένα μέρος στην ολοκλήρωση ενός σημαντικού σκέλους των τοξικολογικών εξετάσεων της εννιάχρονης Τζωρτζίνας.

Πλέον, οι τοξικολογικές βρίσκονται στο στάδιο της ανάλυσης, το οποίο – όπως αναφέρεται – περιλαμβάνει δύο φάσεις: «Η πρώτη αφορά στη σύγκριση της δοσολογίας των φαρμάκων που λάμβαναν, βάσει ιατρικών συνταγών, η Τζωρτζίνα, αλλά και η 3,5 ετών Μαλένα, που απεβίωσε τον Ιούλιο του 2019. Η σύγκριση θα γίνει προκειμένου να διαπιστωθεί αν η φαρμακευτική αγωγή στα δύο παιδιά δινόταν αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών ή αν υπήρξε υπερδοσολογία φαρμάκων, είτε εσφαλμένη, είτε επί σκοπώ. Η δεύτερη φάση ανάλυσης αφορά στην ενδεχόμενη ύπαρξη δηλητηρίων, μη ανιχνεύσιμων από τις συμβατικές τοξικολογικές εξετάσεις».

Όπως αναφέρεται, «όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για κλιμάκια αστυνομικών που έχουν μεταβεί στην Πάτρα, δεν επιβεβαιώνονται, καθώς αστυνομικές πηγές τονίζουν», μιλώντας στην εφημερίδα, «πως όταν και εφόσον χρειαστεί να μεταβούν στην Πάτρα, αυτό θα γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα». [/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ