Survivor 5: «Άντε γα@@ θα λέω σε...» - Άσχημος καβγάς για Ασημίνα και Ναυσικά - celebs.gr

Breaking

Survivor 5: «Άντε γα@@ θα λέω σε...» - Άσχημος καβγάς για Ασημίνα και Ναυσικά

featured image

Μ’ αφορμή τον τσακωμό που είχε η Ασημίνα με τον Άρη στο τελευταίο επεισόδιο, υπήρξε τρομερό παρασκήνιο και ανάμεσα στην Ασημίνα και την Ναυσικά. Μπορεί το μοντέλο μπροστά στις κάμερες να πήρε την θέση της Ασημίνας, όμως όταν επέστρεψαν στις παραλίες και οι κάμερες ήταν κλειστές η Ναυσικά έκανε ευθεία επίθεση στην Ασημίνα, με την τελευταία να μην μασάει τα λόγια της, ούτε για τη νέα της συμπαίκτρια.

Survivor spoiler 26/03: Σκάει βόμβα με οικειοθελή αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα!


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

«Το άντε γ@μ@σου που είπες στον Άρη είναι απαράδεκτο. Είσαι 22 χρονών και έχεις έναν τρόπο που μιλάς προς τους άλλους απαράδεκτο. Κάθεσαι και λες πως έχεις εκπροσωπήσει το εθνόσημο και σε ξέρει ο κόσμος αλλά ξέρεις πολύ καλά πως αυτό δεν ισχύει. Σε παρακάλω πολύ κόψε το υφάκι που έχεις γιατι δεν θα σε βγάλει μπροστά». Αυτά ήταν τα λόγια της Ναυσικάς προς την Ασημίνα, με την τελευταία να παίρνει την κατάσταση στα χέρια της.

«Άντε γ#μ$σου θα λέω σ’ όποιον γουστάρω που θα με βγάζεις και ψεύτρα. Σε παρακαλώ πολύ μην μου μιλάς ούτε εσύ, άντε στη κλίκα σου και παράτα με ήσυχη. Που θα μιλήσεις εσύ συγκεκριμένα για ηθική», φέρεται να απάντησε η Ασημίνα με τα αίματα να ανάβουν.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως η συζήτηση αυτή έγινε αργά τη νύχτα, με τους περισσότερους να κοιμούνται να ξυπνάνε από τις φωνές και την ένταση. Όπως και να έχει η Ασημίνα δείχνει πως έχει κάνει αρκετούς εχθρούς μέσα στο παιχνίδι και παρότι είναι δυνατή παίκτρια, φαίνεται πως γρήγορα θα βρεθεί στη θέση της υποψήφιας. Άλλωστε έχουμε δει και σε παλαιότερα ριάλιτι πως δυνατοί παίκτες ψηφιζόντουσαν προς αποχώρηση!

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα