Κρίση πανικού στο Σκαι- Κατάντησαν το Survivor μεταμεσονύχτια εκπομπή του Γερμανικού RtL - celebs.gr

Breaking

Κρίση πανικού στο Σκαι- Κατάντησαν το Survivor μεταμεσονύχτια εκπομπή του Γερμανικού RtL

featured image

Το τραβάνε απο δω, το τραβάνε απο εκει το ΤουρκοΣαρβάιβορ αλλα δεν ανεβαίνει με τίποτα η τηλεθέαση στα επίπεδα που θέλουν. Ετσι φτάσαμε στο σημείο να δείχνουν τις κοπέλες να κάνουν ηλιοθεραπεία φορώντας ελάχιστα σε ένα προγραμμα που κακά τα ψέματα, το βλέπουν και παιδάκια.

Μικρα παιδιά που μαθαίνουν να λατρεύουν τον καθε τυχάρπαστο που τον εχει ξεχάσει και η μάνα του στον καλλιτεχνικό χώρο και παει στο παιχνίδι για να τον θυμηθούν και να πάρει κανένα φράγκο να πληρώσει τους λογαριασμούς που τρέχουν.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Έκανα τρεις επεμβάσεις για να διορθώσω το λάθος»: Ξεσπά η Μίνα Αρναούτη για την πλαστική στο στήθος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Τριανταφυλλόπουλος τα είπε όλα με 7 λέξεις: «Με αυτήν την κίνηση ο Ζελένσκι πήρε πολύ κόσμο στο λαιμό του»

Ο Έλληνας βλέπει τους παίχτες να ζουν χωρίς ρεύμα, χωρίς φαι, μεσα στη μπόχα και εξοικειώνεται με το τέρας της ανέχειας. Και στο καπάκι του πετάνε και λίγη τσοντα με τα καλίγραμμα κορμιά στην παραλια να κάνουν ηλιοθεραπεία, ετσι σαν ανταμοιβή που ξεροσταλιάζει μπροστά στην τηλεοραση επειδή δεν εχει φράγκο να βγει έξω να γνωρίσει κόσμο.


Όλα αυτά το βράδυ γιατί το πρωι αλλάζει τροπάριο το καναλι και κανει ενημερωση, οπως μόνο αυτο ξέρει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όσα ακραία, διχαστικά, ανιστόρητα και αντεθνικά σχόλια ακούστηκαν στην πρωινή ζώνη του Σκάι την Τετάρτη, τα οποία προσβάλλουν βάναυσα το φιλότιμο των Ελλήνων της βόρειας Ελλάδας. Την αρχική πάσα έδωσε ο χαρακτηρισμένος στην πιάτσα ως «γκαφατζής» Μανώλης Καψής, όταν αναφερθείς στον πόλεμο της Ουκρανίας, σχολίασε σαν να είναι υπήκοος άλλης χώρας: «Εχουμε κι ένα αντιδυτικό ρεύμα, το οποίο μας δυσκολεύει».

Σαν έτοιμος από καιρό, ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής Δημήτρης Οικονόμου άδραξε την ευκαιρία: «Ακριβώς!» είπε και υπερθεμάτισε με απερίγραπτη ελαφρότητα: «Υπάρχουν και κόμματα φιλορωσικά. Ειδικά, παιδιά, στη βόρεια Ελλάδα είναι πολύ ενισχυμένο αυτό που λέμε τώρα. Ειδικά στη βόρεια Ελλάδα. Το φιλορωσικό. Και για άλλους λόγους: Εκεί συναντώνται διάφορα ρεύματα».

Ηταν η σειρά του… μέντορα Αρη Πορτοσάλτε να προσθέσει λάσπη στο γιαπί της άθλιας παραπληροφόρησης και του χυδαίου κιτρινισμού, λέγοντας: «Πέφτει και μεροκάματο πολύ εκεί τώρα, μην ανοίξουμε άλλες ιστορίες»! Ωστε υπάρχουν «φιλορωσικά κόμματα» και ειδικά στη βόρεια Ελλάδα και το αγνοούσαμε; Και «πέφτει και μεροκάματο» πολύ εκεί πάνω; Χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, χωρίς έστω μια ισχνή απόδειξη, αυτοί οι θλιβεροί κομφερανσιέ (δημοσιογράφους δύσκολα θα τους έλεγες, άλλωστε ο Πορτοσάλτε έχει διαγραφεί από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ κι ο Οικονόμου, όπως και σύσσωμος ο Σκάι, είναι… τακτικοί πελάτες του Πειθαρχικού της Ενωσης) καταφέρθηκαν με το λερωμένο στόμα τους υποτιμητικά και με θρασύτητα εναντίον της βόρειας Ελλάδος, αποφεύγοντας να παρουσιάσουν έστω μια επίσημη τοποθέτηση υπέρ της εισβολής του Πούτιν στην Ουκρανία!

Θα περίμενε κανείς περισσότερη ευθύνη, αλλά είναι μάταιο να ζητηθεί από υπαλλήλους ενός «μαγαζιού» που είναι πολιτογραφημένο στη συνείδηση των Ελλήνων ως «τουρκοκάναλο»… Προκάλεσε όμως αίσθηση η αφωνία των βουλευτών της βόρειας Ελλάδας μπροστά σε αυτήν την εμετική πρόκληση!

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ