Το κοινό μυστικό για την Πισπιρίγκου που κανείς “δικός της” δεν αποκάλυψε ποτέ - celebs.gr

Breaking

Το κοινό μυστικό για την Πισπιρίγκου που κανείς “δικός της” δεν αποκάλυψε ποτέ

featured image

Από τα μηνύματα που ήρθαν στο φώς, προκύπτει, ότι τόσο ο Μάνος Δασκαλάκης, όσο και η Δήμητρα Πισπιρίγκου γνώριζαν κάτι για την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά ποτέ δεν αποκάλυψαν σε κανέναν. Το ίδιο γνώριζε και η μητέρα της Ελένη.

  • Ποιο είναι αυτό;

Ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου χρόνια τώρα δεν «ήταν καλά». Από τα λεγόμενα των πιο στενών της συγγενών, προκύπτει ότι ήταν ένας ιδιόρρυθμος χαρακτήρας με εξάρσεις και με συναισθηματικές μεταπτώσεις, χειριστική με αυτοκαταστροφικές τάσεις.

Το θέμα είναι, αφού τα παραπάνω αποδεικνύονται από τα λεγόμενα της μητέρας και της αδερφής της αλλά και του συζύγου της, γιατί κανείς από αυτούς δεν μιλούσε; Γιατί μέχρι να αποκαλυφθούν τα μηνύματα, όλοι μιλούσαν για την Ρούλα με τα καλύτερα λόγια; Την απάντηση στο ερώτημα αυτό δίνει η ψυχολόγος κ. Κανδαράκη.

Δασκαλάκης: «Δεν είσαι καλά και ποτέ δεν ήσουν»

Γιατί δεν είπε σε κανέναν τα όσα πίστευε για την Ρούλα Πισπιρίγκου;

Στα μηνύματα που αντάλλασσε με τον Δασκαλάκη η Πισπιρίγκου και δημοσιεύθηκαν από την εφημερίδα «Μπαμ» φαίνεται από τα λεγόμενα του Μάνου, ότι η Ρούλα τον είχε απειλήσει αρκετές φορές ότι θα αυτοκτονήσει.


Η Πισπιρίγκου, στις 2.09 το μεσημέρι της 6ης Απριλίου 2021, στέλνει μήνυμα το οποίο αναστατώνει τον Δασκαλάκη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της.


Ρούλα: «Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπάω πολύ».

Μάνος: «Το παιδί πού είναι;… Αν κάνεις καμιά μ*** θα γίνει της π***. Τους παίρνω όλους τηλέφωνο και την αστυνομία τώρα… Θα γίνει της π***… Παίρνω τη μάνα σου… Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις, κάνε ότι γουστάρεις… Αμα έχεις ενοχές τράβα αυτοκτόνα…»!

Μάνος: «Δεν θα μας κάνεις όλους μ*** εσύ με το έτσι θέλω… Δεν είσαι καλά και ποτέ δεν ήσουν. Απόδειξέ το με αυτή την κίνηση… Το έχεις ξανακάνει άλλες δύο φορές, δεν σε φοβάμαι».

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Ξεκόλλα χαζή, θα σε βάλουν στην ψυχιατρική»

Και η αδερφή της ήξερε για τα επεισόδια που δημιουργούσε στα παιδιά της αλλά ποτέ δεν μίλησε

Στις σοκαριστικές συνομιλίες ανάμεσα στις δύο γυναίκες αποδεικνύεται η ταραχώδης και προβληματική σχέση του ζευγαριού από την Πάτρα, ενώ η αδερφή της κατηγορούμενης εμφανίζεται σαφώς επικριτική ως προς την διαπαιδαγώγηση των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.