Σάλος για τη φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή που πατάει τον σκύλο στην εκπομπή της! - celebs.gr

Breaking

Σάλος για τη φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή που πατάει τον σκύλο στην εκπομπή της!

featured image

Έντονες αντιδράσεις για τη φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή που πατάει τον σκύλο στην εκπομπή της…

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε μια φωτογραφία πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάροντας στο πλατό της εκπομπής, ακουμπώντας με το ψηλό της τακούνι πάνω στον σκύλο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνόδεψε την εικόνα με την εξής λεζάντα: «Ο αρκουδάκος μας επέλεξε να αράξει κοντά μου σήμερα! Καλημέρα».

Η ανάρτηση όμως προκάλεσε αντιδράσεις που μάλλον δεν περίμενε η παρουσιάστρια.

Δείτε τη φωτογραφία

«Ο σκύλος δεν είναι σκαμπό. Θα μπορούσες να ακουμπήσεις τα πόδια σου στο σίδερο του σκαμπό που κάθεσαι και ο σκυλάκος να ήταν εκεί. Μα ήμαρτον. Εσύ δεν το βλέπεις λάθος; Που σχολιάζεις ότι παντού ψάχνουμε κάτι κακό; Αν δε σου αρέσει η κριτική, τότε λάθος το ανέβασμα τέτοιας φωτο», έγραψε ένας χρήστης ενώ ένας άλλος αναρωτήθηκε «γιατί ακριβώς τον πατά;».

Η απάντηση της παρουσιάστριας Η παρουσιάστρια απάντησε πως τον λατρεύουν τον σκύλο και είναι η μασκότ της εκπομπής, όμως η απάντησή της δεν ήταν αρκετή, για να σταματήσουν τα σχόλια.Skyklos_Stam1

To σχόλιο του Παπανώτα και το ευχαριστώ της Σταματίνας Ο συνεργάτης της στο «Happy Day», Δημήτρης Παπανώτας έσπευσε να την υπερασπιστεί, γράφοντας σε σχόλιο: «Η Σταματίνα λατρεύει τον Αρκούδο μας αλλά κι εκείνος την υπεραγαπάει. Γιαυτό άραξε μπροστά της. Κι όπως βλέπετε, όσοι ξέρετε από σκυλιά, ο Αρκούδος χαμογελάει…».

Papanotas
Tsim_Apantisi